ezüst fülbevaló / sterling silver earrings

Remek hírem van: mostantól többféle ezüst fülbevaló is elérhető lesz nálam a kampótól kezdve a bedugós fülbevalóig. Ezzel kapcsolatban kérném a véleményeteket, hogy nektek melyik megoldás a szimpatikusabb?

A) Az ezüst fülbevalók választható alkatrészek legyenek egy-egy meglévő fülbevalóhoz? Tehát lehessen megrendelni, hogy például kék bedugós fülbevalót kérek, de ezüsttel?

avagy….

B) Megvásárolható kész ezüst fülbevalók legyenek ?

A poszthoz tartozó kommentben tudjátok elmondani, hogy nektek melyik megoldás tetszik és miért. Nagyon köszönöm!

***

I have great news: from now on I can make my earrings with sterling silver findings as well. I have a question connected to these sterling silver findings, I need your opinion.

A) Shall I offer these silver findings as choices? For example you could order “blue” ear studs with sterling silver studs?

or…

B) Shall I offer the finished earrings themselves?

I am very courious of your opinion: you can tell it in the comment part of this post. Thanks so mzch!

0

5

5 thoughts on “Ezüst alkatrészek: véleményt kérek! / Sterling silver findings: I need your opinion!

  1. Szerintem ha lehet választani, az jó érzés a nézegető vásárlónak. Elég sok olyan ember van, aki érzékeny a fémre, de az ezüstre és aranyra nem.
    De persze lehet azt is, hogy egy-egy kreációt vagy családot csak ilyennel vagy csak olyannal készítesz el, aztán meglátod majd a tendenciát. 🙂
    Mindenesetre sok sikert, várjuk a fejleményeket és új ékszereket!

  2. Szerintem is jobb, ha választható. Nekem is allergiás a fülim a bizsura. Az összes bizsu fülbevalóm le van kenve átlátszó körömlakkal… De van olyan, akinek ez sem segít.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.