Manager Magazin

Siker és nevelés – Anyák vezető beosztásban

2006. március
“A nők a mai Magyarországon úgy érzik, hogy egyszerre kell jó anyának, jó feleségnek és jó munkaerőnek lenniük. Ez különösen nehéz annak, aki magas pozícióban van…”

Kincs vagy kolonc – Idősek a munkaerőpiacon

2006. június
“Demográfusok szerint jókora társadalmi feszültséget okozhat néhány év múlva a legnépesebb generáció, a „Ratkó-gyerekek” nyugdíjba vonulása. A HR-szakemberek azonban mégsem kecsegtetik…”

Gazdagnak lenni – A száz leggazdagabb

2006. november
“Négy éven belül eurót, egy éven belül gyors költségvetési rendteremtést javasol Magyarország száz legvagyonosabb embere. Csányi Sándort tartják a legbefolyásosabbnak, a politikusokat…”

Kihágós csapatok – Céges bulik

2007. január
“Sokáig élnek azok a történetek, amikor főnök és beosztott együtt táncolnak az asztalon igencsak kapatosan. Sok egyéb vállalati célt is szolgálhat a karácsonyi és egyéb partik szervezése…”

Multimilliomos ifjútörökök – Self made fiatalok

2007. április
“Szinte a semmiből gründoltak céget, alig egy évtized alatt nagy pénzt kaszáltak, de hogyan képzelik el a jövőt, mi motiválja még őket? “

Mystery shopping – Piackutatóteszt

2007. május
“A nagyobb cégek konzervet kínáltak vonzó áron, a kisebbek személyre szabott megoldásokban gondolkodtak – derül ki a manager magazin piackutatók körében végzett vásárlói tesztjéből… “