nyár / summer

Táska / Bag: Mestyán Barbara

Lánc / Necklace: Vadjutka

Szeretek válogatni, ábrándozni és nem utolsó sorban felfedezni mások által tervezett / készített dolgokat, melyeket össze tudok kombinálni az ékszereimmel. Hiszen nem egyszer fordult már elő, hogy nyaklánchoz válogattam össze az aznapi ruháimat, és sokszor sajnáltam, hogy nincs elég széles választékom otthon a hazai tervezők / készítők darabjaiból, amiket felvehetnék és reklámozhatnék magamon. Mert bizony egy élő reklámtábla tudok lenni, legalábbis egyik kedvenc tervezői párosom esetében: a Farkas Imola-Nádasdi Kati párostól (Pipetta Design) sok-sok ruhám van és ahányszor felveszem őket, annyi bókot zsebelek be.

A Polyvore  segítségével azonban bővülnek a lehetőségek: mostantól bármikor és bármit fel tudok venni – persze csak virtuálisan, de az összeállítás készítése, a fantáziálás már legalább olyan élmény, mintha magamon hordoznám a kedvenc darabjaimat. Tehát gyertek, fantáziáljatok velem együtt, fedezzük fel együtt a hazai tervezők / készítők termékeinek összepárosításában rejlő lehetőségeket!

Ha van kedvenc darabotok egy-egy hazai tervezőtől / készítőtől, akkor küldjétek el nekem a kommentben és legközelebb igyekszem bevenni az összeállításba és ahhoz is keresni valami hozzávalót szintén a hazai mezőnyből.

***

I love mixing design products from Hungarian crafters and designers: from now on you may see outfits with Hungarian designers occasionally. Come and enjoy our country’s style!

Pale summer

Felső / top: Zsiemankaje

Fülbevaló / earstuds: Ritakata

Karkötő / bracelet: Vadjutka

red and black for summer

Ruha / dress: Ourstyle Boutique – Tamara Barnoff

Táska / bag: Mathezsoka

Karkötő / bracelet: Vadjutka

0

2

2 thoughts on “Mit vegyek fel: nyár /What shall I wear: summer

  1. szia, Jutka!
    köszönjük az említést a Barnoff-tól! 🙂 figyeld a Facebook oldalunkat (www.facebook.com/Barnoff.official), mert hamarosan kedvezményekkel jelentkezünk, így jó áron beszerezheted a kedvenc darabokat 🙂
    xoxo

  2. Nagyon jók! Nekem főleg az utolsó összeállítás tetszik nagyon.
    Bár most beleszerettem az új Crocs szandimba (lila és nagy lyukak vannak rajta, szerintem cuki) De el tudnám képzelni mondjuk az első verzióval csak más színekkel.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.