Barion Pixel

1053, Budapest Kossuth Lajos utca 14-16. PART Studio az udvarban. Nyitva: H-P: 11:00-19:00, Szo: 10-14.

1053, Budapest Kossuth Lajos utca 14-16. PART Studio az udvarban
Nyitva: H-P: 11:00-19:00, Szo: 10-14.

Keresés
Close this search box.

Esküvő 3 felvonásban

Prológus

Az esküvőn sok ismerősöm jelent meg, zömmel gimis osztály – vagy évfolyamtársak, bulis haverok és testvéreik. Majd’ mindegyik nyakában lógott egy vagy két gyerek, úgyhogy némileg kívülállónak éreztem magam, mint aki nem tagja a klubnak. (És valóban!) Meg is beszéltük Ével, hogy a következő esküvőre külcsönzünk egy gyereket valamelyik kétgyerekes ismerőstöl.

1. felvonás – Négy esküvő….

A százfős terembe százharminc embernek terítettek. Mi – volt évfolyamtársak- egy csokorba ültünk és kibeszéltük mindenkinek az osztálytársait, tanárait, a mennyasszonyt, a völegényt és mindenkit, aki él és mozog a földön. Úgy éreztem magam, mintha a 4 esküvő 1 temetés c filmből én lennék az az alacsony, turcsi csaj, aki a Hugh Grant-tel folyton elkésik az esküvőkről és csak pletyizni tud.

Szóval ezt adtuk elő: a stílusban Á és R domborított a legjobban. R valamiért eltévesztette az eseményt és talpig feketében jelent meg. Á pedig egy – állítólag dizájnos – ingben volt, amin drapp foltok virítottak oly módon, mintha rajta felejtették volna a vasalót. Szóval Á és R sokat fanyalogtak, de leginkább az tűnt fel, hogy például R régebben minden mókában benne volt, manapság meg inkább karótnyelt távolságtartással szemléli az eseményeket. Á is megváltozott, csak másképp. A változást a következő párbeszéd szemlélteti legjobban, ami az esküvői gratuláció alatt zajlott:

Á – N (a menyasszony) a legjobban sikerült a 4 testvér küzül és nemcsak esztétikailag.

W – Ezt hogy érted?

Á – Hát hogy nemcsak ő a legszebb, de..

W – De mi? Azért a nővére, meg a bátyja is elég okos, nem?

Á és R: Jaj, Wildy! Megfogadtuk, hogy most kellemetlen megjegyzéseket teszünk mindenkire, de az ilyen részletező keresztkérdésekkel ez nem megy.

W – Szóval fikamakik vagytok.

2. felvonás – Bazi nagy lagzi

A hervasztó első felvonás után jött a vérnyomásemelő körtánc, móka-kacagás, felszabadultság, menyaszzony boldog, hogy mindenki táncol. Felkaptuk a menyasszonyt és a vőlegényt székestől és jól megtáncoltattuk őket. (N nem fogyott eleget :-) Élvezték, meg mi is, shinny, happy, esküvői hangulat, a mennyasszony papája enyhén taperol.

3. felvonás – Sunday night fever

Csak a hardcore esküvőzőknek – 11 óra körül már csak negyvenen voltunk. Mennyasszony hugának pasija beinstallált egy karaoke-szerkezetet, így életemben először karaokeztam. Mit is mondjak: belejöttem :-)). Az első számom az I will survive volt, amit persze kívülről tudtam: nagy tapsot kaptam az erősen kapatos menyasszony-papától. Utána a Losing my religion következett, majd a Like a Virgin. Sajnos ez utóbbiba belesültünk Ével – csak azt hittük, hogy tudjuk. Az utolsó számunk a Sweet dreams volt, és nekem is édes álmaim voltak otthon, mert már nagyon rég ki akartam próbálni ezt a múfajt, csak sosem volt bátorságom. pedig énekkaros is voltam.

Ezek is érdekelhetnek

Amikor a ruha teszi az ékszert

Itt az idő, hogy vibráló színekben tündökölj! Felejtsd el azokat a színharmóniákra vonatkozó szabályokat, amiket korábban hallottál, légy merész. Talán nem is gondolnád, hogy például egy megfelelő színű fülbevaló milyen mértékben tudja feldobni a ruhát...

Paloma azt jelenti: galamb. Nekem sok minden mást is jelent.

A név kötelez – szokták mondani. Szeretném hinni, hogy így van. A Paloma kollekció a Paloma Artspace Művészudvar 10. születésnapjára készült. A Paloma Artspace – mely számos hazai tervezőnek ad otthont – pontosan 10 éve, májusban...

Akinek van mit megköszönni

Közeleg az év vége, a ballagások,  pedagógusnap és már érkeznek az első megrendelések hozzám azoktól, akik a kedvenc tanárok munkáját szeretnék megköszönni egy emlékezetes ékszerrel. Ilyenkor nekem is eszembe jutnak azok az oktatók, akik segítettek...

Heti kedvenc

Madarak naplementében – ezüst nya..

Elkapott pillanatok: a távozó madarakat elnyeli a lemenő Nap. 

925-ös finomságú ezüstből készült medál lemenő Nappal és aranyozott madarakkal.

A nyakláncot megrendelés esetén készítem el: körülbelül 2 hét a készítési idő. 

Mérete:

* a lánc 45 cm hosszú, de kérhető más hosszúsággal is
* a medál 3 cm hosszú

 

Szállítás:
* Az ékszereket bélelt dobozban szállítom, pufi borítékban, elsőbbséggel.
* Ha szeretnél ajándékcsomagolást, akkor kérlek, azt jelezd előre.

Megnézem

NE MARADJ LE A LEGÚJABB AKCIÓKRÓL!

Nagyon ritkán küldök levelet, de azt megéri elolvasni.