Barion Pixel

1053, Budapest Kossuth Lajos utca 14-16. PART Studio az udvarban. Nyitva: H-P: 11:00-19:00, Szo: 10-14.

1053, Budapest Kossuth Lajos utca 14-16. PART Studio az udvarban
Nyitva: H-P: 11:00-19:00, Szo: 10-14.

Keresés
Close this search box.

Nem akarok megint a munkahelyemről nyavalyogni…csakhát persze feszítenek a mélyenszántó gondolatok.

Valahogy nem hatunk egymásra inspirálólag – mármint én meg a hely. Elismerem, bennem is van hiba, nevezetesen, hogy lehetnék aktívabb is, de amikor azt érzékelem, hogy minden szarral engem találnak meg, akkor elmegy a kedvem. “Van egy bizalmi feladatom a számodra” – jött hozzám oda tegnap a közvlen főnököm. Na, gondoltam, most valami érdekes következik. “Sürgősen fel kéne cimkézni ezt meg ezt a fájlt.” Ma meg: “Légyszíves nézd meg amerikai cégek honlapját, hogy azok hogyan prezentálják az anyagaikat, gyűjsd össze és majd ezek alapján kigondolunk valamit arról, hogy a mieinket hogyan kellene modernizálni.”

Természetesen úgy kellene viszonyulni ezen dolgokhoz, hogy mindenből tanul az ember, mindent meg lehet csinálni remekül stb stb. Igyexem is.

Persze lehet azon elmélkedni, hogy mi volt előbb, a tyúk vagy a tojás, a szar feladatok, vagy az én enerváltságom. De azt hiszem, hogy én baromi lelkesen kezdtem itt dolgozni, hogy milyen jó lesz, mennyit tanulok majd és milyen izgalmak várnak rám. És persze paráztam is, hogy meg tudok-e oldani dolgokat. Hellyel-közzel igen, lassan-lassan fejlődök, de nem úgy tűnik mintha valaki észrevenné. Azt hiszem a két dolog teljesen párhuzamosan fejlődött: nem éreztem azt a fene nagy odafigyelést – de fene kicsit sem -, cserébe alábbhagyott a lelkesedésem, azért cserébe meg (sztem) leírtak – mármint akinek nem érdemes komoly dolgokat adni – és ezért cserébe én meg úgy állok itt mint egy citromba harapott fikamaki. Egyszerűen most már nem tudok pozitívan gondolni a munkahelyemre, pedig tényleg szeretnék, a saját dolgomat tenném könnyebbé, mert akkor lenne mibe kapaszkodnom, hogy azért jó lesz az az idő, amit eltöltök itt, és akkor valamivel szívesebben járnék be reggelente és nem irigykednék másokra, akiknek a munkahelye mindig zöldebb.

És tényleg nem akarok nyavalyogni egyáltalán, mert folyton a Mérő Lászlónak a cikke jut az eszembe (eheti Narancs!) a magyarok szociális kódjáról, ami a nyavalygás mindenről.

Most meg már annyira belelovaltam magam az önsajnálatba, hogy majdnem kigördült egy könycsepp is. Hát ez eléggé szánalmas. vagy inkább röhejes. Nem is tudom eldönteni, hogy sírjak-e vagy röhögjek saját magamon.

Ezek is érdekelhetnek

Nyaraláskor is őrizd meg a stílusodat!

Praktikus tanácsok nyári ékszer-viseléshez Az év egyik legjobb időszaka ez, amikor egy időre hátrahagyod a hétköznapokat és ünnepelheted az életet! Amikor pakolod a bőröndödet, ne felejtsd otthon a kedvenc ékszereidet sem, hiszen ugyanúgy öltöztet, mint...

Amikor a ruha teszi az ékszert

Itt az idő, hogy vibráló színekben tündökölj! Felejtsd el azokat a színharmóniákra vonatkozó szabályokat, amiket korábban hallottál, légy merész. Talán nem is gondolnád, hogy például egy megfelelő színű fülbevaló milyen mértékben tudja feldobni a ruhát...

Paloma azt jelenti: galamb. Nekem sok minden mást is jelent.

A név kötelez – szokták mondani. Szeretném hinni, hogy így van. A Paloma kollekció a Paloma Artspace Művészudvar 10. születésnapjára készült. A Paloma Artspace – mely számos hazai tervezőnek ad otthont – pontosan 10 éve, májusban...

Heti kedvenc

Madarak naplementében – ezüst nya..

Elkapott pillanatok: a távozó madarakat elnyeli a lemenő Nap. 

925-ös finomságú ezüstből készült medál lemenő Nappal és aranyozott madarakkal.

A nyakláncot megrendelés esetén készítem el: körülbelül 2 hét a készítési idő. 

Mérete:

* a lánc 45 cm hosszú, de kérhető más hosszúsággal is
* a medál 3 cm hosszú

 

Szállítás:
* Az ékszereket bélelt dobozban szállítom, pufi borítékban, elsőbbséggel.
* Ha szeretnél ajándékcsomagolást, akkor kérlek, azt jelezd előre.

Megnézem

NE MARADJ LE A LEGÚJABB AKCIÓKRÓL!

Nagyon ritkán küldök levelet, de azt megéri elolvasni.