Barion Pixel

1053, Budapest Kossuth Lajos utca 14-16. PART Studio az udvarban. Nyitva: H-P: 11:00-19:00, Szo: 10-14.

1053, Budapest Kossuth Lajos utca 14-16. PART Studio az udvarban
Nyitva: H-P: 11:00-19:00, Szo: 10-14.

Keresés
Close this search box.

Fantasztikus dolog a napló. Tegnap elég világfájdalmas hangulatban érkeztem haza, és tudtam, hogy az nemhogy nem segít, de egyenesen ront a helyzeten. És kiírtam magamból 10 oldalon keresztül. És segített: egész pozitív lettem az írási félóra végére. Ez persze önmagában nem oldja meg a dolgokat, de talán segít.
Amúgy a füzetet épp 5 éve kezdtem meg, és tegnap telítettem be az utolsó lapot.

Ma reggel a villamos megállóban pedig a szomszéd kismama közölte, hogy ő bizony most a pszichológusához siet, és basszus késik a villamos. Valószínűleg kérdő ábrázatot öltöttem, mert hozzátette, hogy a férje elkötöltözött otthonról.
Nem igazán tudtam mit szólni a sűrű káromkodáson kívül.

Elmesélte, hogy gimazista-szerelmesek voltak (most 13 éve vannak/voltak együtt!), és már kb másfél éve, hogy a férje beleszeretett az ő egyik barátnőjébe, és hol egyikükkel, hol másikukkal szakított. Most véglelgesnek tűnik a dolog. Ja, van egy nagyon cuki három éves kisfiuk.

Valahogy tipikusnak tűnik a történet: a férj alapvetően kevesli a figyelmet, a gondoskodást a feleségtől, aki nem direkt csinálja, csak ő nem olyan típus, mint a férj anyukája. Jönnek a csecsemős időszakok; férj még kevesebb figyelmet kap és elszakad a cérna.

Nagyon veleérzek. A kismama nem tudja a megoldást: másfél évig próbálkoztak, s ez alatt az idő alatt, kicsit többet sütött palacsintát és csinált reggel reggelit, de alapvetően úgy gondolja, hogy ha az ember éhes, akkor tud magának vágni kenyeret. Én sem tudom a megoldást.

****
Haldoklik a pápa, feladták az utolsó kenetet neki.
Soma mesélte még régen, hogy a Rádióban három nekrológ volt előkészítve: Arafaté, Castroé és a pápáé. A három huszadik századi őskövulet közül Castro bírja a legtovább.

****
Na, most idecsempészek egy kis önreklámot. Egy kedvenc.

Ezek is érdekelhetnek

Nyaraláskor is őrizd meg a stílusodat!

Praktikus tanácsok nyári ékszer-viseléshez Az év egyik legjobb időszaka ez, amikor egy időre hátrahagyod a hétköznapokat és ünnepelheted az életet! Amikor pakolod a bőröndödet, ne felejtsd otthon a kedvenc ékszereidet sem, hiszen ugyanúgy öltöztet, mint...

Amikor a ruha teszi az ékszert

Itt az idő, hogy vibráló színekben tündökölj! Felejtsd el azokat a színharmóniákra vonatkozó szabályokat, amiket korábban hallottál, légy merész. Talán nem is gondolnád, hogy például egy megfelelő színű fülbevaló milyen mértékben tudja feldobni a ruhát...

Paloma azt jelenti: galamb. Nekem sok minden mást is jelent.

A név kötelez – szokták mondani. Szeretném hinni, hogy így van. A Paloma kollekció a Paloma Artspace Művészudvar 10. születésnapjára készült. A Paloma Artspace – mely számos hazai tervezőnek ad otthont – pontosan 10 éve, májusban...

Heti kedvenc

Madarak naplementében – ezüst nya..

Elkapott pillanatok: a távozó madarakat elnyeli a lemenő Nap. 

925-ös finomságú ezüstből készült medál lemenő Nappal és aranyozott madarakkal.

A nyakláncot megrendelés esetén készítem el: körülbelül 2 hét a készítési idő. 

Mérete:

* a lánc 45 cm hosszú, de kérhető más hosszúsággal is
* a medál 3 cm hosszú

 

Szállítás:
* Az ékszereket bélelt dobozban szállítom, pufi borítékban, elsőbbséggel.
* Ha szeretnél ajándékcsomagolást, akkor kérlek, azt jelezd előre.

Megnézem

NE MARADJ LE A LEGÚJABB AKCIÓKRÓL!

Nagyon ritkán küldök levelet, de azt megéri elolvasni.