Barion Pixel

1053, Budapest Kossuth Lajos utca 14-16. PART Studio az udvarban. Nyitva: H-P: 11:00-19:00, Szo: 10-14.

1053, Budapest Kossuth Lajos utca 14-16. PART Studio az udvarban
Nyitva: H-P: 11:00-19:00, Szo: 10-14.

Keresés
Close this search box.

Üdvözlet a blogtérben a tagboard-hős BendzsiBoynak!

***
Ma eképp udvarolt nekem a főfőnököm.
“Csomóan dicsérnek téged. De én ezt itt nem tapasztalom. Biztos, hogy a helyeden vagy? Nem egy szobával arrébb kéne ülnöd?”

Hát ez elég kedves, hogy így “lelkizik” velem, már majdnem meg is hatódtam. Lehet, hogy túlérzékeny pillanataimban kissé szigorúan ítélem meg…de azért alapvetően biztos nem tévedek.

A szomszéd szobában – a közvetlen főnökömön túl – a PR részleg van, és én már régóta tudom, hogy pr-kedni ha akarnék sem tudnék, annyira belémivódott az újságírós kukacoskodás, hogy jó lélekkel – nagyjából – semmit sem tudnék pr-elni, már azok közül, akik egyáltalán ilyet igényelnek. (Elvégre fikázni mindig könnyebb…:-)

Már a piackutató-működésem is súrolja az én civil-lelkem épségének határait, annyira nem szeretnék kormányzati dolgokban részt venni. Mert hát sajnos a rendes, társadalomtudományi – nem beszélve médiahasználati, internetezéssel kapcsolatos – kutatásokra csak az államnak van pénze, és azt hiszem ezzel mindent el is mondtam.

Érdekes (?) módon szociológusoknak nagy karrier-lehetőség a kormányzati szféra: viszonylag sok ismerősöm tevékenykedik valamelyik minisztérium 128. szobájában. Őszintén szólva nem nagyon értem, hogy hogyan bírják ezt gyomorilag. Két magyarázatot látok. Hatalom – azt hiszem ezt nem kell ecsetelnem. Pénzkereset, valamilyen módon, ami kicsit elfogadhatóbb, mint az előző.
Jó, persze, nem vagyunk egyformák, van akit motivál a hatalom – engem speciel nem igazán. Pontosabban nem így.

Sajnos függetlennek sem olyan könnyű lenni – mármint úgy, hogy ilyen minőségében dolgozik az ember.

Visszatérve főfőnököm kérdésére, miszerint jó helyen vagyok-e (szakmát tekintve, nem munkahelyet), sajnos még mindig nem tudom a választ.

Ezek is érdekelhetnek

Nyaraláskor is őrizd meg a stílusodat!

Praktikus tanácsok nyári ékszer-viseléshez Az év egyik legjobb időszaka ez, amikor egy időre hátrahagyod a hétköznapokat és ünnepelheted az életet! Amikor pakolod a bőröndödet, ne felejtsd otthon a kedvenc ékszereidet sem, hiszen ugyanúgy öltöztet, mint...

Amikor a ruha teszi az ékszert

Itt az idő, hogy vibráló színekben tündökölj! Felejtsd el azokat a színharmóniákra vonatkozó szabályokat, amiket korábban hallottál, légy merész. Talán nem is gondolnád, hogy például egy megfelelő színű fülbevaló milyen mértékben tudja feldobni a ruhát...

Paloma azt jelenti: galamb. Nekem sok minden mást is jelent.

A név kötelez – szokták mondani. Szeretném hinni, hogy így van. A Paloma kollekció a Paloma Artspace Művészudvar 10. születésnapjára készült. A Paloma Artspace – mely számos hazai tervezőnek ad otthont – pontosan 10 éve, májusban...

Heti kedvenc

Madarak naplementében – ezüst nya..

Elkapott pillanatok: a távozó madarakat elnyeli a lemenő Nap. 

925-ös finomságú ezüstből készült medál lemenő Nappal és aranyozott madarakkal.

A nyakláncot megrendelés esetén készítem el: körülbelül 2 hét a készítési idő. 

Mérete:

* a lánc 45 cm hosszú, de kérhető más hosszúsággal is
* a medál 3 cm hosszú

 

Szállítás:
* Az ékszereket bélelt dobozban szállítom, pufi borítékban, elsőbbséggel.
* Ha szeretnél ajándékcsomagolást, akkor kérlek, azt jelezd előre.

Megnézem

NE MARADJ LE A LEGÚJABB AKCIÓKRÓL!

Nagyon ritkán küldök levelet, de azt megéri elolvasni.