Barion Pixel

1053, Budapest Kossuth Lajos utca 14-16. PART Studio az udvarban. Nyitva: H-P: 11:00-19:00, Szo: 10-14.

1053, Budapest Kossuth Lajos utca 14-16. PART Studio az udvarban
Nyitva: H-P: 11:00-19:00, Szo: 10-14.

Keresés
Close this search box.

Tessék, felfedeztem a spanyol viaszt. Kérem a Nobel-díjat.
Fellebbet a fátyol az Amőba játék lényegéről. Muníciót gyűjtenek a választási programhoz, kommunikációhoz.

Az egy dolog, hogy a mobilszámom, címem megadása nélkül nem “akkreditálhatom” magam. Tehát januártól kezdve nemcsak a postaládám lesz tele piros szeméttel, de a mobilomba is kapom majd a spam-eket. Ezt írják adatkezelési elvként:

“Az adatok kezelésének célja a játékban részt vevő játékosok és az adatkezelő közötti folyamatos kapcsolat biztosítása, illteve a játékosok közötti kommunikáció megteremtése, közvéleménykutatás és szavazás lebonyolítása, továbbá annak biztosítása, hogy egy játékos a játék adott szakaszában csak egy szavazatot adjon le.”

Szóval jönnek majd a választási spam-ek. Mert olyan nem volt, hogy köszönöm én ilyet nem kérek, én csak játszani jöttem.

A másik dolog, az a fontosabb. Vannak elméleti és gyakorlati feladatok. Eddig csak elméletit tüntettek fel, gondolom, amikor már jól megvan a csoportkohézió, akkor jönnek majd a gyakorlatiak. Persze a csoportvezető nyugtatgatott, hogy nem kell majd plakátolni, azonban gyanús, hogy az áltisis osztálytársak és más amway-es haverok beszervezéséért plusz pont jár.

Tehát az elméleti feladatok. Értékeld…, te mit tennél…, hogyan látod a 100 lépés program egyes elemeit. Hogyan értékeled a családtámogatási lépések kommunikációját, hogyan foglalkoznál a hálapénz kérdésével, hogyan szerveznéd át a családtámogatási rendszert? Egy gigantikus brainstorming: mit gondol a nép egy tipikus választási program előelemeiről.
Kiváncsi vagyok, hova fajul a dolog: esetleg kell-e majd a 12. kerületi polgári kör tagjait győzködni arról, hogy az Amőbában hidegebb a sör. De talán hívhatnánk Polipnak is. Az is sósvizi élőlény.

Ezek is érdekelhetnek

Nyaraláskor is őrizd meg a stílusodat!

Praktikus tanácsok nyári ékszer-viseléshez Az év egyik legjobb időszaka ez, amikor egy időre hátrahagyod a hétköznapokat és ünnepelheted az életet! Amikor pakolod a bőröndödet, ne felejtsd otthon a kedvenc ékszereidet sem, hiszen ugyanúgy öltöztet, mint...

Amikor a ruha teszi az ékszert

Itt az idő, hogy vibráló színekben tündökölj! Felejtsd el azokat a színharmóniákra vonatkozó szabályokat, amiket korábban hallottál, légy merész. Talán nem is gondolnád, hogy például egy megfelelő színű fülbevaló milyen mértékben tudja feldobni a ruhát...

Paloma azt jelenti: galamb. Nekem sok minden mást is jelent.

A név kötelez – szokták mondani. Szeretném hinni, hogy így van. A Paloma kollekció a Paloma Artspace Művészudvar 10. születésnapjára készült. A Paloma Artspace – mely számos hazai tervezőnek ad otthont – pontosan 10 éve, májusban...

Heti kedvenc

Madarak naplementében – ezüst nya..

Elkapott pillanatok: a távozó madarakat elnyeli a lemenő Nap. 

925-ös finomságú ezüstből készült medál lemenő Nappal és aranyozott madarakkal.

A nyakláncot megrendelés esetén készítem el: körülbelül 2 hét a készítési idő. 

Mérete:

* a lánc 45 cm hosszú, de kérhető más hosszúsággal is
* a medál 3 cm hosszú

 

Szállítás:
* Az ékszereket bélelt dobozban szállítom, pufi borítékban, elsőbbséggel.
* Ha szeretnél ajándékcsomagolást, akkor kérlek, azt jelezd előre.

Megnézem

NE MARADJ LE A LEGÚJABB AKCIÓKRÓL!

Nagyon ritkán küldök levelet, de azt megéri elolvasni.