Barion Pixel

1053, Budapest Kossuth Lajos utca 14-16. PART Studio az udvarban. Nyitva: H-P: 11:00-19:00, Szo: 10-14.

1053, Budapest Kossuth Lajos utca 14-16. PART Studio az udvarban
Nyitva: H-P: 11:00-19:00, Szo: 10-14.

Keresés
Close this search box.

Újra a szaunában. Már hiányzott tulajdonképp a sok nő, az ideiglenes beszélgetések és a jéghideg víz. Az első menetben az egyik nő elmesélte, hogy 1978-ban Kazahsztánban (vagy Üzbegisztánban, erre nem emlékszem kirstálytisztán) volt építőtáborban és mozaikpadlókat rakosgatott kifele; a második menetben pedig arról beszélgettünk egy másikkal, hogy mennyire fontos dolog a klimatizált balatoni nyaraló.

Új fürdősapkát is kellett vennem, mert a régit elhagytam. Igyekeztem a régihez hasonlót választani az uszoda kínálatából, de ez azért elég nehezen ment. Végül megállapodtam egy szolid türkiz színűben, arany virágokkal az oldalán.

****
“Félúton lefelé rájöttem, hogy segítené a felszínes beilleszkedést, ha átmenetileg kijönnék az energiatakarékos készenléti állapotból, és megpróbálnám teljesen kinyitni a szemem.” írja Sanna.
Milyen igaz – habár az én esetemre csak korlátozottan. Ugyanakkor utálok energiatakarékos módban 9-17 óra között ücsörgni; szeretnék hasznos, tevékeny tagja lenni a társadalomnak, egy szorgos (kreatív) kis hangya. Ez a lelkesedés sokszor átvonul rajtam – általában hétvégén -, majd meglátom közvetlen főnököm közönyös fejét, és mintha sose akartam volna hangya lenni. Ha misztikus lennék azt mondanám, hogy ő kioltja az én pozitív életenergiáimat. De szerencsére nem vagyok misztikus, így csak azt mondom, hogy szarul hatunk egymásra. Én nem viselem el az ő érzéketlen, közönyös modorát, ő pedig az én feltett, néhanapján – lássuk be, valóban – hülye kérdéseimet. Pedig a főfőnök két évvel ezelőtt, az első napon, úgy jellemzte őt, mint aki jó pedagógiai érzékkel megáldott. Nem tudom kire gondolt.

Persze azt el kell ismerni, hogy valamit azért tud.
“Oszt ehhez jön még az, hogy február folyamán az MSZP politika iránt valamennyire azért érdeklödö, tanultabb, nagyvárosi peremhívei bizonytalanodtak el, március folyamán viszont a kistelepüléseken élök. Közben a nagyvársi peremréteg már megbocsátotta, illetve elfeledte a terorista focisták körüli hajcihöt, a falusiak viszont még mostanság is emésztgetik a traktorkiállítás képeit. Közben azért persze a Fidesz támogatottsága is számottevöen csökkent a nagyvárosokban, miközben erösen növekedett a kistelepüléseken.”

Update: Néha tudunk pár emberi, mondhatni normális hangnemű mondatot váltani. Mint most is. Legyen ez ezentúl pirosbetűs ünnep? Ez talán túlzás.

Ezek is érdekelhetnek

Amikor a ruha teszi az ékszert

Itt az idő, hogy vibráló színekben tündökölj! Felejtsd el azokat a színharmóniákra vonatkozó szabályokat, amiket korábban hallottál, légy merész. Talán nem is gondolnád, hogy például egy megfelelő színű fülbevaló milyen mértékben tudja feldobni a ruhát...

Paloma azt jelenti: galamb. Nekem sok minden mást is jelent.

A név kötelez – szokták mondani. Szeretném hinni, hogy így van. A Paloma kollekció a Paloma Artspace Művészudvar 10. születésnapjára készült. A Paloma Artspace – mely számos hazai tervezőnek ad otthont – pontosan 10 éve, májusban...

Akinek van mit megköszönni

Közeleg az év vége, a ballagások,  pedagógusnap és már érkeznek az első megrendelések hozzám azoktól, akik a kedvenc tanárok munkáját szeretnék megköszönni egy emlékezetes ékszerrel. Ilyenkor nekem is eszembe jutnak azok az oktatók, akik segítettek...

Heti kedvenc

Madarak naplementében – ezüst nya..

Elkapott pillanatok: a távozó madarakat elnyeli a lemenő Nap. 

925-ös finomságú ezüstből készült medál lemenő Nappal és aranyozott madarakkal.

A nyakláncot megrendelés esetén készítem el: körülbelül 2 hét a készítési idő. 

Mérete:

* a lánc 45 cm hosszú, de kérhető más hosszúsággal is
* a medál 3 cm hosszú

 

Szállítás:
* Az ékszereket bélelt dobozban szállítom, pufi borítékban, elsőbbséggel.
* Ha szeretnél ajándékcsomagolást, akkor kérlek, azt jelezd előre.

Megnézem

NE MARADJ LE A LEGÚJABB AKCIÓKRÓL!

Nagyon ritkán küldök levelet, de azt megéri elolvasni.