Barion Pixel

1053, Budapest Kossuth Lajos utca 14-16. PART Studio az udvarban. Nyitva: H-P: 11:00-19:00, Szo: 10-14.

1053, Budapest Kossuth Lajos utca 14-16. PART Studio az udvarban
Nyitva: H-P: 11:00-19:00, Szo: 10-14.

Keresés
Close this search box.

Gyűlnek-gyűlnek az instruktorok. Puszi Margó, puszi Margit! Majdnem csupa középkorú-idősebb nő. A szögedi instruktor rémtörténeteket mesél a másik cégről, a somogyi pedig a kérdezőket szidja, hogy rövig pórázon kell őket fogni. És csacsognak a különböző kutatócégek hátborzongatóbbnál hátborzongatóbb kutatásairól, amikor azokat a műtőorvosokat kellett megkérdezni, akik havonta legalább 20 vakbélműtétet csinálnak, és kék műtőruhát hordanak. A 10 nő között 2 férfi van: ők csöndesek. Kicsit Capillária-érzésem van.
****

Egyre nagyobb a homály. Nincs értelme a sebnyalogatásnak, a pozitív dolgokat kell nézni, no para – mondom magamnak ezerszer, és ezeregyedikre is csak nyalogatom a sebeimet, gyártom a parákat, esek bele a különböző megfelelési – és magabiztossági csapdákba. Egyelőre a régi beidegződés dominál: sebnyalogatásra sebnyalogatás a válasz. Az eszemmel meg tudom, hogy ez nem jó, ez egy rossz spirál. Persze minden mindennel összefügg, a rakció válaszreakciót szül, és a csapdákba mindaddig beleesek/ünk, amíg ugyanazon rágódok/unk.

Tegnap – életemben először – megjelent az agyamban egy szöszke kisfiú pisze orral. Nem tudom pontosan, hogy miért, milyen érzésekből/vágyakból táplálkozik, hiszen ha racionálisan nézném, akkor ennek most nincs realitása.

Ez került éjjel a szemem elé: “A nő ..tudatalatti mélyén rejtőző értéktelensége miatt fél attól, hogy másokra van szüksége. Mindig attól tart, hogy nem fogják szeretni, segíteni. Mivel fél, tudtán kívül eltaszítja magától a szeretetet, amelyre pedig szüksége lenne. A férfi azt az üzenetet kapja: társa nem bízik abban, hogy ő képes lenne kielégíteni vágyait. Azonnal úgy érzi, hogy elutasították, és hátat fordít párjának. A nő kétségbeesettsége és bizalmatlansága így valódi vágyait a rászorultság követelőző megnyilvánulásává alakítja át, és a férfinak egyúttal azt az üzenetet továbbítja, hogy nem bízik benne. Márpedig irónikusan hangzik, de mégis így van: a férfiakat az ösztönzi, ha szükség van rájuk, a rászorultság látványa viszont taszítja őket.
Meg ez is: “Mikor az egyik fél kedvező irányba változik, gyakran a másik is ugyanezt teszi. Ez az előrelátható véletlen az egyike az élet varázslatos jelenségeinek.”

Hát nemtom’. Olyan bölcsnek hangzik, és némileg találónak, de mégis valahogy kicsit általánosnak, túl egyszerűnek. Vagy esetleg azt gondolom, hogy én nem vagyok olyan, mint a többi nő?

Ezek is érdekelhetnek

Nyaraláskor is őrizd meg a stílusodat!

Praktikus tanácsok nyári ékszer-viseléshez Az év egyik legjobb időszaka ez, amikor egy időre hátrahagyod a hétköznapokat és ünnepelheted az életet! Amikor pakolod a bőröndödet, ne felejtsd otthon a kedvenc ékszereidet sem, hiszen ugyanúgy öltöztet, mint...

Amikor a ruha teszi az ékszert

Itt az idő, hogy vibráló színekben tündökölj! Felejtsd el azokat a színharmóniákra vonatkozó szabályokat, amiket korábban hallottál, légy merész. Talán nem is gondolnád, hogy például egy megfelelő színű fülbevaló milyen mértékben tudja feldobni a ruhát...

Paloma azt jelenti: galamb. Nekem sok minden mást is jelent.

A név kötelez – szokták mondani. Szeretném hinni, hogy így van. A Paloma kollekció a Paloma Artspace Művészudvar 10. születésnapjára készült. A Paloma Artspace – mely számos hazai tervezőnek ad otthont – pontosan 10 éve, májusban...

Heti kedvenc

Madarak naplementében – ezüst nya..

Elkapott pillanatok: a távozó madarakat elnyeli a lemenő Nap. 

925-ös finomságú ezüstből készült medál lemenő Nappal és aranyozott madarakkal.

A nyakláncot megrendelés esetén készítem el: körülbelül 2 hét a készítési idő. 

Mérete:

* a lánc 45 cm hosszú, de kérhető más hosszúsággal is
* a medál 3 cm hosszú

 

Szállítás:
* Az ékszereket bélelt dobozban szállítom, pufi borítékban, elsőbbséggel.
* Ha szeretnél ajándékcsomagolást, akkor kérlek, azt jelezd előre.

Megnézem

NE MARADJ LE A LEGÚJABB AKCIÓKRÓL!

Nagyon ritkán küldök levelet, de azt megéri elolvasni.