Barion Pixel

1053, Budapest Kossuth Lajos utca 14-16. PART Studio az udvarban. Nyitva: H-P: 11:00-19:00, Szo: 10-14.

1053, Budapest Kossuth Lajos utca 14-16. PART Studio az udvarban
Nyitva: H-P: 11:00-19:00, Szo: 10-14.

Keresés
Close this search box.

Ma eszembe jutott Pacsai Pisti; nosza gyorsan meggugliztam. Tavaly volt 40, és nyert valami díjat három éve egy filmjével, idén meg három rövidfilmet is forgatott (legalábbis a gugli ennyit talált).
Nem igazán tudom, hogy miért pont most jutott eszembe; legutóbb 10 éve láttam. Biztos azért, mert valamilyen szinten akkor egyfajta változásomnak volt tanúja* és nyilván azért is, mert borzasztóan legyezgette a hiúságomat, hogy egyszerre két hapsi udvarolt – és nem őt választottam.
* Erről az egyfajta változásról szólt a filmtábori filmem, ami annyira rossz lett, hogy még emlékezni sem akarok rá. Nem azért mert a változással volt bajom, hanem mert annyira közhelyes, hogy ég a pofám tőle, ha rágondolok. Nade akkor tízzel kevesebb voltam.

However, néha eszembe jutnak a múltból emberek, hogy milyen szívesen dumálnék velük egyfajta “mi történt az elmúlt 10 évben, foglald össze 1 órában” jelleggel.

****
A Soma-ünnepség ismét jól sikerült, noha az előadás elején sikerült igazi burleszk jelentet előadnom egy távirányítóval és pár országos napilap főszerkesztőjével az arcomban. Viszont az igazi meglepetés az, hogy rendes cikket (tudósítást) csak egyetlenegy médiumnak (Emasa) sikerült kanyarítania; a többiek hozták a konzervet.

Ezek is érdekelhetnek

Nyaraláskor is őrizd meg a stílusodat!

Praktikus tanácsok nyári ékszer-viseléshez Az év egyik legjobb időszaka ez, amikor egy időre hátrahagyod a hétköznapokat és ünnepelheted az életet! Amikor pakolod a bőröndödet, ne felejtsd otthon a kedvenc ékszereidet sem, hiszen ugyanúgy öltöztet, mint...

Amikor a ruha teszi az ékszert

Itt az idő, hogy vibráló színekben tündökölj! Felejtsd el azokat a színharmóniákra vonatkozó szabályokat, amiket korábban hallottál, légy merész. Talán nem is gondolnád, hogy például egy megfelelő színű fülbevaló milyen mértékben tudja feldobni a ruhát...

Paloma azt jelenti: galamb. Nekem sok minden mást is jelent.

A név kötelez – szokták mondani. Szeretném hinni, hogy így van. A Paloma kollekció a Paloma Artspace Művészudvar 10. születésnapjára készült. A Paloma Artspace – mely számos hazai tervezőnek ad otthont – pontosan 10 éve, májusban...

Heti kedvenc

Madarak naplementében – ezüst nya..

Elkapott pillanatok: a távozó madarakat elnyeli a lemenő Nap. 

925-ös finomságú ezüstből készült medál lemenő Nappal és aranyozott madarakkal.

A nyakláncot megrendelés esetén készítem el: körülbelül 2 hét a készítési idő. 

Mérete:

* a lánc 45 cm hosszú, de kérhető más hosszúsággal is
* a medál 3 cm hosszú

 

Szállítás:
* Az ékszereket bélelt dobozban szállítom, pufi borítékban, elsőbbséggel.
* Ha szeretnél ajándékcsomagolást, akkor kérlek, azt jelezd előre.

Megnézem

NE MARADJ LE A LEGÚJABB AKCIÓKRÓL!

Nagyon ritkán küldök levelet, de azt megéri elolvasni.