Barion Pixel

1053, Budapest Kossuth Lajos utca 14-16. PART Studio az udvarban. Nyitva: H-P: 11:00-19:00, Szo: 10-14.

1053, Budapest Kossuth Lajos utca 14-16. PART Studio az udvarban
Nyitva: H-P: 11:00-19:00, Szo: 10-14.

Keresés
Close this search box.

Ma nagyon nyűgös hangulatom volt – tulképp van -, borzasztó irritált voltam – tulképp vagyok -, főleg délután, de még most is. Ilyen már egy fél éve nem volt, úgyhogy furcsa volt, hogy ennyire nem találom a helyem.
Nagyjából minden bajom volt, és kitaláltam, hogy mi lenne az igazi megoldás.
El szeretnék költözni pár hónapra az Ani által felfedezett Boipebára, vagy valami hasonló szigetre. Az egyetlen kikötés, hogy legyen ott internet, és/vagy wifi.

Ide!

Simán tudnék innen dolgozni; nekem megy az otthon dolgozás, akkor valószínűleg az óceán-partról dolgozás is menne. És mennyivel jobb lenne innen ügyet intézni, ékszerezni, phd-hoz cikkeket olvasni, meg egyáltalán. Nem akarok én örökre odamenni, csak pár hónapra, saját tempót – a hervasztó céges ügyintézés nélkül.

Na, aztán találkoztam Jucóval. Ő felvilágosított arról, hogy a féges konvektoron mire is való az “N” állása a tekerős gombnak, így talán kicselezhetem a konvektor kopácsoló hangját. Ugyanis mikor a termosztát hőfoksűllyedést észlel, és bekapcsol a kedves konvektor fűtő üzemmódra, valamiféle lemeztágulás lép fel és a szokványos kaparászó hangok mellett olyat hallatt, mintha egy csavarhúzót vágnánk a vasdarabok közé. És ezt éjszaka. Jött a felmentő ötlet, az N. Ettől picit jobb lett a hangulatom.

Aztán megnéztük a Top Dogs-ot, amit én már tíz éve szeretnék. Igen, méltó a hírnevére és nagyon jó. Még annál is jobb. Nagyon pozitívan csalódtam Vajdai Vilmosban, akinek egy tápszínházas darabját (Káosz 2) láttam tavasszal, de kiborító volt, azt gondoltam, hogy ez az ember élvezhetetlen őrült. De most meggondoltam magam: őrült, de nagyon vicces. Legalábbis ez jött le, mert valószínűleg a darabb 80%-ban spontánul szövegelt.

Legalább egy órán keresztül visszatért a könnyed jókedvem. Aztán leszálltam a Királyhágó téren, és újra elillant. Viszont most már egészen konkrétan tudom, hogy miért. Sok hónapja már, hogy nem hiányzott valaki, akivel dumcsizni, vagy akár csendben itthon lehet lenni. Dr House praktikusan virtuális, KM beesik-kiesik. Ha cinikus lennék, akkor azt mondanám, hogy még két-három ilyen, és össze tudok rakni egy egészet. Hát ez valami isteni.

Nyafogás reloaded.

Ezek is érdekelhetnek

Amikor a ruha teszi az ékszert

Itt az idő, hogy vibráló színekben tündökölj! Felejtsd el azokat a színharmóniákra vonatkozó szabályokat, amiket korábban hallottál, légy merész. Talán nem is gondolnád, hogy például egy megfelelő színű fülbevaló milyen mértékben tudja feldobni a ruhát...

Paloma azt jelenti: galamb. Nekem sok minden mást is jelent.

A név kötelez – szokták mondani. Szeretném hinni, hogy így van. A Paloma kollekció a Paloma Artspace Művészudvar 10. születésnapjára készült. A Paloma Artspace – mely számos hazai tervezőnek ad otthont – pontosan 10 éve, májusban...

Akinek van mit megköszönni

Közeleg az év vége, a ballagások,  pedagógusnap és már érkeznek az első megrendelések hozzám azoktól, akik a kedvenc tanárok munkáját szeretnék megköszönni egy emlékezetes ékszerrel. Ilyenkor nekem is eszembe jutnak azok az oktatók, akik segítettek...

Heti kedvenc

Madarak naplementében – ezüst nya..

Elkapott pillanatok: a távozó madarakat elnyeli a lemenő Nap. 

925-ös finomságú ezüstből készült medál lemenő Nappal és aranyozott madarakkal.

A nyakláncot megrendelés esetén készítem el: körülbelül 2 hét a készítési idő. 

Mérete:

* a lánc 45 cm hosszú, de kérhető más hosszúsággal is
* a medál 3 cm hosszú

 

Szállítás:
* Az ékszereket bélelt dobozban szállítom, pufi borítékban, elsőbbséggel.
* Ha szeretnél ajándékcsomagolást, akkor kérlek, azt jelezd előre.

Megnézem

NE MARADJ LE A LEGÚJABB AKCIÓKRÓL!

Nagyon ritkán küldök levelet, de azt megéri elolvasni.