Barion Pixel

1053, Budapest Kossuth Lajos utca 14-16. PART Studio az udvarban. Nyitva: H-P: 11:00-19:00, Szo: 10-14.

1053, Budapest Kossuth Lajos utca 14-16. PART Studio az udvarban
Nyitva: H-P: 11:00-19:00, Szo: 10-14.

Keresés
Close this search box.

Álomszerkó: új játék az Urban:Eve bloggal

Szeretsz öltözködni? Szereted az ékszereket? Akkor játsszunk! Készítsd el a tavaszi/nyári álomszerkódat úgy, hogy legalább egy vadjutka textilékszer szerepeljen az összeállításban. És mi a díj? 10.000 forint értékű vásárlási utalvány a boltomba annak, akinek az összeállítása a legnépszerűbb! Egy játékos több összeállítással is pályázhat.

Egy példa a tavaszi/nyári összeállításra

vadjutka spring

Nézzük a részleteket: hogyan is zajlik ez a játék!

Első forduló: az összeállítások elkészítése, május 3-10.

Készíts egy tavaszi/nyári összeállítást bármilyen ruhával, kiegészítővel és legalább egy vadjutka textilékszerrel. Az ékszereket a boltomban találod, ruhákat, kiegészítőket pedig bármit szabadon választhatsz! Miután elkészítetted az összeállítást, tedd ki a blogodra, a bejegyzés elérhetőségét pedig másold ide a komment mezőbe. Az összeállítást több módon is elkészítheted:

– a legizgalmasabb módja a Polyvore-t használni, melyhez Urban:Eve készített egy használati útmutatót azoknak, akik nem használták még.

– ha nem szeretnéd a Polyvore-t használni, akkor bármilyen más kollázs-készítő szoftverrel is készítheted (pl: Picasa, bighugelabs  mosaic maker), vagy a képeket egyesével is kirakhatod a blogodra, ezeket majd én összeszerkesztem a szavazáshoz.

– ha nincs blogod, ne keseredj el: a kiválasztott képek címeit is elküldheted nekem a komment mezőben.

Második forduló: a szavazás május 11-18

A játékba nevezett összeállításokat feltöltöm a Facebook oldalamra, egy külön galériába, és kezdődhet a szavazás. Az az összeállítás nyer, amelyik május 18. éjfélig a legtöbb lájkot kapja! Figyelem: szavazni és érdemes lesz, mivel a szavazók közt 1000 forintos kupont fogok kisorsolni!

Szóval: gyertek, küldjétek nekem az összeállításokat, nagyon kíváncsi vagyok! Külön megköszönöm, ha kirakjátok a Facebook-otokra, mert örülnék, ha sok, különböző összeállítás születne.

álomszerkó dátumok

Ezek is érdekelhetnek

Amikor a ruha teszi az ékszert

Itt az idő, hogy vibráló színekben tündökölj! Felejtsd el azokat a színharmóniákra vonatkozó szabályokat, amiket korábban hallottál, légy merész. Talán nem is gondolnád, hogy például egy megfelelő színű fülbevaló milyen mértékben tudja feldobni a ruhát...

Paloma azt jelenti: galamb. Nekem sok minden mást is jelent.

A név kötelez – szokták mondani. Szeretném hinni, hogy így van. A Paloma kollekció a Paloma Artspace Művészudvar 10. születésnapjára készült. A Paloma Artspace – mely számos hazai tervezőnek ad otthont – pontosan 10 éve, májusban...

Akinek van mit megköszönni

Közeleg az év vége, a ballagások,  pedagógusnap és már érkeznek az első megrendelések hozzám azoktól, akik a kedvenc tanárok munkáját szeretnék megköszönni egy emlékezetes ékszerrel. Ilyenkor nekem is eszembe jutnak azok az oktatók, akik segítettek...

Heti kedvenc

Madarak naplementében – ezüst nya..

Elkapott pillanatok: a távozó madarakat elnyeli a lemenő Nap. 

925-ös finomságú ezüstből készült medál lemenő Nappal és aranyozott madarakkal.

A nyakláncot megrendelés esetén készítem el: körülbelül 2 hét a készítési idő. 

Mérete:

* a lánc 45 cm hosszú, de kérhető más hosszúsággal is
* a medál 3 cm hosszú

 

Szállítás:
* Az ékszereket bélelt dobozban szállítom, pufi borítékban, elsőbbséggel.
* Ha szeretnél ajándékcsomagolást, akkor kérlek, azt jelezd előre.

Megnézem

NE MARADJ LE A LEGÚJABB AKCIÓKRÓL!

Nagyon ritkán küldök levelet, de azt megéri elolvasni.