Barion Pixel

1053, Budapest Kossuth Lajos utca 14-16. PART Studio az udvarban. Nyitva: H-P: 11:00-19:00, Szo: 10-14.

1053, Budapest Kossuth Lajos utca 14-16. PART Studio az udvarban
Nyitva: H-P: 11:00-19:00, Szo: 10-14.

Keresés
Close this search box.

Freebies / Ajándékocskák

I have been thinking about giving freebies with my jewelry for a year, but I did not have any good ideas. I knew, that it has to be something useful, it has to indicate that it is from me, it has to be lightweighted, cheap and it has to match my jewelry. Taking these aspects into account, I had the idea of giving napkins or tissues as freebies, but honestly: what do you think if you find a tissue in a jewelry box? Could be useful if the recipient cries (hopefully because of happiness) when she/he sees the jewelry, but this doesnt seem a very life-like situation.

So I put aside this great tissue-idea, and waited, and it proved to be fruitful. Last month I met someone who makes badges and fridge magnets, and I instantly knew: I am going to make fridge magnets out of my travel photos. I know, it is not the classical jewelry-matching freebie, but – as for myself – I like to have nice photos on my fridge – and I hope others as well -, and I like the idea of spreading my photos around the world in a practical and useful form.

Már egy éve gondolkodom olyan apró ajándékon, amit az ékszerek mellé adhatok, de nem volt semmi ötletem. Annyit tudtam, hogy valami hasznosítható dolog legyen, azonosítható legyen velem, legyen könnyű és olcsó és természetesen legyen illő az ékszereimhez. Mindezeket összegezve oda jutottam akkor, hogy csak a szalvéta vagy zsebkendő jöhet szóba, dehát őszintén: ti mit gondolnátok, ha egy zsepit találnátok az ékszeres dobozban? Lehet, hogy jól jön, ha a vásárló sírni kezd – remélhetőleg az örömtől -, de azért ez nem hangzik egy életszerű szituációnak.

Félretettem ezt a nagyszerű ötletet és vártam, ami gyümölcsözőnek bizonyult. A múlt hónapban találkoztam valakivel, aki kitűzőket és hűtőmágneseket csinál, és rögtön tudtam: az utazós fotóimból csináltatok hűtőmegneseket. Tudom, hogy ez nem az a klasszikus, ékszerekehez illő apróság, de a magam részéről szeretek szép színes képeket rakni a frigómra – remélem mások is -, és tetszik az a gondolat, hogy valamilyen haszos és praktikus formában a fotóim beutazzák a világot.

Photos clockwise: (outer circle) Coffee in Amsterdam, Baklava in Istanbul, Sunset in Middle-Turkey, “Eat Mode” in Amsterdam, Flowers in Berlin, Coffee in Amsterdam, Vineyards in Hungary, (inner circle) Topkapi Palace in Istanbul, Flowers in my Flat :-), Flea market in Paris.

Képek az óra mutató járásával egyezően: (külső kör) Kávé Amszterdamban, Baklava Isztambulban, Naplemente Közép-Törökországban, “Eat Mode” Amszterdamban, Virágok berlinben, Kávé Amszterdmaban, Szőlőtőkék Magyarországon, (belső kör) Topkapi Palota Isztambulban, Virágok a lakásomban, Bolhapiac Párizsban.

Ezek is érdekelhetnek

Nyaraláskor is őrizd meg a stílusodat!

Praktikus tanácsok nyári ékszer-viseléshez Az év egyik legjobb időszaka ez, amikor egy időre hátrahagyod a hétköznapokat és ünnepelheted az életet! Amikor pakolod a bőröndödet, ne felejtsd otthon a kedvenc ékszereidet sem, hiszen ugyanúgy öltöztet, mint...

Amikor a ruha teszi az ékszert

Itt az idő, hogy vibráló színekben tündökölj! Felejtsd el azokat a színharmóniákra vonatkozó szabályokat, amiket korábban hallottál, légy merész. Talán nem is gondolnád, hogy például egy megfelelő színű fülbevaló milyen mértékben tudja feldobni a ruhát...

Paloma azt jelenti: galamb. Nekem sok minden mást is jelent.

A név kötelez – szokták mondani. Szeretném hinni, hogy így van. A Paloma kollekció a Paloma Artspace Művészudvar 10. születésnapjára készült. A Paloma Artspace – mely számos hazai tervezőnek ad otthont – pontosan 10 éve, májusban...

Heti kedvenc

Madarak naplementében – ezüst nya..

Elkapott pillanatok: a távozó madarakat elnyeli a lemenő Nap. 

925-ös finomságú ezüstből készült medál lemenő Nappal és aranyozott madarakkal.

A nyakláncot megrendelés esetén készítem el: körülbelül 2 hét a készítési idő. 

Mérete:

* a lánc 45 cm hosszú, de kérhető más hosszúsággal is
* a medál 3 cm hosszú

 

Szállítás:
* Az ékszereket bélelt dobozban szállítom, pufi borítékban, elsőbbséggel.
* Ha szeretnél ajándékcsomagolást, akkor kérlek, azt jelezd előre.

Megnézem

NE MARADJ LE A LEGÚJABB AKCIÓKRÓL!

Nagyon ritkán küldök levelet, de azt megéri elolvasni.