Barion Pixel

1053, Budapest Kossuth Lajos utca 14-16. PART Studio az udvarban. Nyitva: H-P: 11:00-19:00, Szo: 10-14.

1053, Budapest Kossuth Lajos utca 14-16. PART Studio az udvarban
Nyitva: H-P: 11:00-19:00, Szo: 10-14.

Keresés
Close this search box.

Minime / Minijudit

When Estella from Star of the East asked me, to send her a photo of my childhood I dived into my pictures immediately. I spent 2 hours looking at my photos, and finally I sent her 2 from my childhood with a note, that I couldnt decide, she can pick the one she likes the more.
Looking back, I am so glad that she picked the one she posted on her blog, and you will understand soon why I say this. First, take a look at the post she wrote about her and our childhood.

****
Amikor Estella, a Star of the East bolt egyik tulajdonosa megkért, hogy ássak elő gyerekkori képeket, belevetettem magam a képeket tartalmazó kosaramba és ott is ragadtam vagy két órára. Végül a kért egy helyett kettőt küldtem neki azzal a megjegyzéssel, hogy én nem tudtam dönteni, használja azt, amelyik neki jobban tetszik. Utólagosan örülök, hogy azt a képet választotta, amit végül kirakott a blogjára, és nemsokára mindenki megérti, miért. Előbb azonban vessetek egy pillantást a saját és a többiek gyerekkoráról (köztük az enyim) szóló posztjára.

This was the other photo I sent her / Ez volt a másik fotó, amit küldtem

Yes, that screaming cutie is me. Family legendary says, that I started to walk while chasing my grandmother’s golden bracelet. My grandfather pulled the bracelet on the table, I tried to reach it, but he pulled it again etc, etc. I think after a while I thought ‘let’s get up, get it and leave me alone!’…but of course my grandfather pulled the bracelet again…and probably I lost my patience and started to cry. You see this magic moment on this photo: Judit, who lost her patience, but got the golden bracelet. Also, there is a very ugly doll on the left, which I hated.

****
Igen, az az üvöltő gyerek én vagyok. (Hát nem édes?!) A családi legenda szerint a nagymamám arany karkötőjének kergetése közben kezdtem el járni. A nagypapám húzta az orrom előtt az asztalon a karkötőt, én meg megpróbáltam elérni, de ő persze tovább húzta stb stb. Gondolom egy idő után arra gondoltam, hogy “oké, felállok, megszerzem, aztán hagyjatok békén”….de a nagypapám csak tovább húzta a karkötőt, én meg nagy valószínűséggel elvesztettem a türelmem és sírni kezdtem. Ez a csodálatos pillanat látható a képen: a türelmét elvesztett Judit, aki azért megszerezte az arany karkötőt. A kép bal sarkában láthat egy ronda baba, amit nagyon utáltam.

While looking at my pics, I found another magic moment. / A fényképeim közt túrva találtam egy másik csodaszép pillanatot


My sister is 2, I am 12, and we are having a chat on the phone. You see her cute arms and cheeks? I was a little wild sister: I always felt an urge to bite her little yummy cheeks.

****
A hugom 2, én 12 éves vagyok a képen és épp egy jót dumcsizunk a telefonon. Látjátok az édes kis husi karját és pofiját? Kicsit vad nővérke voltam: mindig ellenállhatatlan késztetést éreztem arra, hogy beleharapjak a pofijába.

Ezek is érdekelhetnek

Nyaraláskor is őrizd meg a stílusodat!

Praktikus tanácsok nyári ékszer-viseléshez Az év egyik legjobb időszaka ez, amikor egy időre hátrahagyod a hétköznapokat és ünnepelheted az életet! Amikor pakolod a bőröndödet, ne felejtsd otthon a kedvenc ékszereidet sem, hiszen ugyanúgy öltöztet, mint...

Amikor a ruha teszi az ékszert

Itt az idő, hogy vibráló színekben tündökölj! Felejtsd el azokat a színharmóniákra vonatkozó szabályokat, amiket korábban hallottál, légy merész. Talán nem is gondolnád, hogy például egy megfelelő színű fülbevaló milyen mértékben tudja feldobni a ruhát...

Paloma azt jelenti: galamb. Nekem sok minden mást is jelent.

A név kötelez – szokták mondani. Szeretném hinni, hogy így van. A Paloma kollekció a Paloma Artspace Művészudvar 10. születésnapjára készült. A Paloma Artspace – mely számos hazai tervezőnek ad otthont – pontosan 10 éve, májusban...

Heti kedvenc

Madarak naplementében – ezüst nya..

Elkapott pillanatok: a távozó madarakat elnyeli a lemenő Nap. 

925-ös finomságú ezüstből készült medál lemenő Nappal és aranyozott madarakkal.

A nyakláncot megrendelés esetén készítem el: körülbelül 2 hét a készítési idő. 

Mérete:

* a lánc 45 cm hosszú, de kérhető más hosszúsággal is
* a medál 3 cm hosszú

 

Szállítás:
* Az ékszereket bélelt dobozban szállítom, pufi borítékban, elsőbbséggel.
* Ha szeretnél ajándékcsomagolást, akkor kérlek, azt jelezd előre.

Megnézem

NE MARADJ LE A LEGÚJABB AKCIÓKRÓL!

Nagyon ritkán küldök levelet, de azt megéri elolvasni.