goody bag game / csoda csomag játék

Olyan népszerű volt a tavalyi Ki-kicsoda játék, hogy gondoltam: legyen megint valamilyen izgalmas játék, amivel a tavaszra várakozási időt eltöltjük. Néhányan ismét összefogtunk és egy újfajta játékot eszeltünk ki Nektek: a Csodacsomag játékot, amely mától egészen március 2-ig tart.

Mi ez a Csodacsomag? A Csodacsomag a fenti képen látható: 7 tervező portékáját tartalmazza, több mint 20 ezer forint értékben. Ezt a csomagot a játék végén egyetlenegy ember nyeri meg, szóval érdemes érte játszani. A Csodacsomagban a következő dolgok vannak: párnahuzat Lamoppe-tól, füzet Noto-tól, kitűző Schall Esztertől, képeslapok Róth Anikótól, hímzett erszény Meilinger Zitától, porcelán pohár Lantos Judittól, kistáska Buttondoll Design-tól és egy ékszerfa tőlem (Vadjutkától).

A játék nagyon egyszerű lesz: a mai, elsőnek nevezett bemelegítő rész után (részletek alább) minden nap láttok majd egy fényképrészletet itt, a blogomon. A feladat: a felsorolt három lehetőség közül kitalálni, hogy kinek a terméke van a képen, és a választ bepötyögni az aznapi táblázatba. (Figyelem! Néha trükkös kérdés is lesz!) A helyes választ adókat minden este összesítem és a játék legvégén (azaz március 3-án) sorsolom ki a nyertest közülük. Mindenki játszhat minden nap, és ez azt is jelenti, hogy érdemes minden nap játszani, mert akkor hétszer akkora az esély a nyerésre! A helyes megfejtés mindig a másnapi bejegyzésben lesz látható.

Tehát akkor készen áll mindenki? Jöjjön az első bemelegítő kör!

vadjutka ékszertartó fa

A képen egy ékszertartó fa látható, amit már sokan ismernek és nálam kapható, tehát nem az a kérdés, hogy ez kinek a terméke :-). A játék bemelegítő kérdése az, hogy mikor debütált az ékszerfa?

1) 2012. szeptember

2) 2013. szeptember

3) 2011. szeptember

A válaszokat IDE KATTINTVA tudjátok megadni. Figyelem: csak a megadott linken bepötyögött válaszokat tudom elfogadni, a blogkommenteket nem. Akkor tehát hajrá: hétfő estig van időtök a válaszra, kedd reggel pedig jön a következő kör!

0

8