Barion Pixel

1053, Budapest Kossuth Lajos utca 14-16. PART Studio az udvarban. Nyitva: H-P: 11:00-19:00, Szo: 10-14.

1053, Budapest Kossuth Lajos utca 14-16. PART Studio az udvarban
Nyitva: H-P: 11:00-19:00, Szo: 10-14.

Keresés
Close this search box.

Eljegyzési és karikagyűrűk

Ezüstből és aranyból
A lánykérést tervezgeted?

Szuper, hogy elszántad magad erre a fontos lépésre! Ha olyan gyűrűt szeretnél párodnak adni, mely egyedi és hozzá illik, akkor írj nekem és találjuk ki együtt, minek örülne a legjobban szíved választottja.

Inkább a karikagyűrűk érdekelnek?

Görgess lejjebb…

Itt megtalálod az igazit.

Az elmúlt években sokszor voltam tanúja annak, ahogy a férfiaknál eljött a „nagy” pillanat, a döntés pillanata, és nagyon örülök, hogy olyan sokan választották az én ezüst gyűrűimet lánykéréshez. Még ennél is meghatóbb volt, amikor ugyanezen párok az eljegyzés után visszajöttek az ezüst vagy arany karikagyűrűjükért.

Összegyűjtöttem néhány példát a közelmúltból: akad köztük egyszerű, minimál és akad vadabb, rusztikus. Ami a fontos: mivel a gyűrűk többsége közös munka része volt, ezért mindenki nagyon szerette és elégedett volt vele. 

Ha nálad / nálatok is eljött az a pillanat, melyhez szükség van egy vagy két, ezüst vagy arany gyűrűre, valamint szeretnél / szeretnétek velem dolgozni, akkor bátran vegyétek fel velem a kapcsolatot!

Érdekelnek a részletek?

Az alábbiakban összegyűjtöttem pár praktikus tudnivalót azok számára, akik a közeljövőben összeházasodnak, és karikagyűrűt szeretnének.

Ha bármilyen további kérdésetek van, vagy felvennétek velem a kapcsolatot, akkor írjatok nekem!

Döntöttetek?

Írjatok nekem, ha egyedi karikagyűrűt szeretnétek ezüstből, vagy aranyból!