katona józsef színház bolt kiváló közönség érdemrend

Nagyon-nagyon megtisztelve érzem magam, hogy az ország egyik legjobb színházához kapcsolódó bolt, a K:önyv és Bolt a Katonában – nak tervezhetek a színházhoz, a darabkhoz és/vagy a színészekhez kapcsolódó ékszereket. Igazából ez kihívás a javából: tartalomhoz tervezni olyan kiegészítőt, ami kapcsolódik a darabokhoz vagy a színházhoz magához, de önálló ékszerként is megállják a helyüket, esetleg még valami újat is adnak. Izgalom a köbön.

Elsőként – a szocialista érdemrendek mintájára – a “kiváló közönség” és “kiváló tapsoló” érdemrendek készültek el, némileg új köntösben. Ezt követően – már a rajtvonalnál állnak – az egyik nagyon jó előadáshoz kapcsolódó kiegészítők,, melyek januártól lesznek elérhetőek a Katona boltjában. Kitaláljátok, hogy az alább látható karkötő melyik darabhoz kapcsolódik?

***

I feel really honoured for the opportunity to work with the merchandising shop of Hungary’s leading theatre, the Katona theatre. It is a real challenge for me: to design accessories that go hand in hand with the content, the theatre and / or the actors. At first I designed a badge saying “Excellent Audience”: similar to the ones used in the Socialist Era, but of course with a modernised look. The next design – that will be available in the shop from January – will be something connected to a very good and popular play about Hungarians trying to begin a new life in other countries. (You can see a piece below.)

katona józsef színház kiváló tapsoló érdemrend

karkötő

0

1

Egy vélemény: “Izgalmas együttműködés a Katona József Színház boltjával / Exciting collaboration with the shop of a theatre

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.