Immár több, mint egy éve annak, hogy elindult a Vadjutka Rikkancs program. Ezen idő alatt nagyon sok kedves, kreatív blogger csatlakozott: számuk már jóval negyven fölött jár. Úgy érzem, hogy itt az ideje annak, hogy kicsit jobban is megismerjük ezeket a lányokat, úgyhogy minisorozatot indítok, melyben megtudhatjuk: kik ezek a szorgos Vadjutka Rikkancs-lányok.

És hogy még izgalmasabb legyen a bemutatkozásuk egy kis játékot is kapcsoltam a sorozathoz: ha elérjük az ötven fős létszámot, azaz már ötven Vadjutka Rikkancs lesz a nagyvilágban, akkor az ötven Rikkancs egyike megnyeri azt az ékszert, ami neki a legjobban tetszik az ékszereim közül! Tehát akkor: induljon a minisorozat, aki pedig Vadjutka Rikkancs szeretne lenni, az itt tájékozódhat!

A Rikkancsok amellett, hogy kiválasztották kedvenc ékszerüket, a következő kérdésekre válaszoltak:

* Ha egy jó barátod mutatna be téged, mit mondana rólad 1 mondatban?
* Miről írsz legszívesebben a blogodon?
* Hogyan képzeled el magad 5 év múlva?

Tenczer Zsófia, Édességbolt

tenczer zsófi

* Hát, általában az emberek ezzel a három szóval jellemeznek a leggyakrabban: színes, extravagáns, művészlélek.
* A blogomban a legszívesebben a munkáimról írok és arról, ami ezek elkészítése közben inspirál.
* Öt év múlva már szeretnék valahol külföldön lenni, egy kis “édességboltot” egyengetni… És jó lenne addigra már feleség lenni.

Mánfai Kinga, Cseresznyéslány

máanfai kinga

* Valószínűleg benne lenne, hogy mivel foglalkozom: egyrészt a suliban, tehát hogy egyetemista vagyok és biológiát tanulok, másrészt hogy ékszereket készítek. De valószínűleg attól is függ, melyik barátomról van szó (milyen társaságból), és milyen szituációban, kiknek mutatna be.
* Legszívesebben természetesen az ékszereimről írok.
* Remélhetőleg 5 év múlva feleség leszek, és egy szép kis lakásunk lesz. Talán gyerekek is, de ennyire nem merek előreszaladni 🙂 Jó lenne csak az ékszerekkel foglalkozni, de ha a biológiával tudok elhelyezkedni, még jobb.

Lázár Emese, Eme’s Coffer

lázár emese

* A párom ezt mondta rólam: “Hmmm, kevés egy mondat ahhoz hogy téged bemutassalak. Visszahúzódó, szégyellős, de vagány, aranyos, érzékeny és szeretnivaló, akinek minden álma egy kis pocakos (kutya).”
* Azokról a dolgokról amik nekem nagyon tetszenek, jó ötletnek tartom, hasznos információnak, vagy annyira lényűgözően szép dolog, ami mellett nem szívesen megyek el szó nélkül. Ez lehet egy ruhamárka új kollekciója, egy sminkmárka egy darabja, haj- és arcápolási termék, vagy olyan ékszertervezők, akiktől elámulok.
* “Jólmenő” grafikus szeretnék lenni, aki majdnem bármit megengedhet magának (megvenni) és akkor jól bevásárolok nálad is;)  Remélem menyasszony is leszek addigra, és lesz elég időm a blogomra ahova sikerül izgalmas és érdekes témákról írni (remélem nem leszek akkor se unalmas =) )

Szabó Zsófi, Puer et Puella

szabó zsófia

* Zsófi nagyon kedves, barátságos, fiatal anyuka, akinek lételeme a kreatív tevékenykedés.
* A plüssbabáim elkészítési fázisairól az ihlettől az átadásig, illetve kisfiamról.
* Dolgozó anyukaként, aki szerető családja körében él egészségben, békességben, boldogságban, és akit egyre többen ismernek puer et puella babáiról.

Strausz Kinga, Tündéri Lonka

tünderi lonka

* A barátaim szerint csodabogár vagyok, akinek minden mondatában szerepel a ‘különleges’ szócska, mert azt keresem szüntelen.
* A blogomban legszívesebben saját készítésű alkotásaimról írok. A mérce mindig én vagyok, ugyanis nagyon kritikus vagyok önmagammal szemben. Abban bízok, hogy ami nekem tetszik, az másoknak is. Imádok új technikákkal, anyagokkal, színekkel kísérletezni.
* Hogy képzelem el magam öt év múlva? Akkor 28-29 éves leszek. A kényelmes, vintage-minimalista stílusú házam kertjén (sok-sok rózsával) ücsörgök a hatalmas pocakommal és nézem a gyönyörű madarakat; vagy már a gyermekem után szaladgálok.. Viszont így átugorjuk a tanulással és kemény munkával töltött izgalmas éveket, amik telis-tele vannak tervekkel és álmokkal. Vajon megvalósulnak-e? De talán nem is ez a fontos, hanem az, hogy visszatekintve elégedettek legyünk, és úgy érezzük, érdemes volt megélni minden percet.

0

4

4 thoughts on “Kik azok a Vadjutka Rikkancsok? Minisorozat / 1.

  1. Pingback: Kik azok a Vadjutka Rikkancsok? Minisorozat / 2. | Vadjutka.hu - egyedi design ékszer, textilékszer és kiegészítők

  2. Pingback: Évértékelő 2011: A változás Éva / Summary of year 2011 | Vadjutka.hu - egyedi design ékszer, textilékszer és kiegészítők

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.