csomagolas / packaging

(via: iamthebee.blogspot.com)

I want to redesign my jewelry packaging, and I have been thinking about it for ages now (well, it seems ages for me). I have a lot of aspects: it should be branded, it should be lightweight, it should not be fragile, and it also should be reusable for the new owner, because I dont like the idea of packaging that goes into the garbage 2 minutes after they open the pack. So here is my task for this week: to put an end to this seemingly endless search for the perfect packaging.

I am launching this new post series called Monday Plans, that aims to collect my creative plans for each week. If you also want to share your plans with me, just write a post on your blog, and copy your post’s link here, into the inlinkz box, and in your post let other know, that they can read a lot of Monday Plans here, on my blog.

***

Nagyon hosszú ideje gondolkodom már új ékszercsomagoláson (vagy legalábbis nekem nagyon hosszúnak tűnik). Rengeteg szempontom van: elsősorban meg kell, hogy jelenjen a brand-em, könnyűnek kell lennie, nem szabad, hogy törékeny legyen és nem utolsó sorban olyannak kell lennie, hogy kibontás után is használni lehessen, mert nem szeretem az olyan csomagolásokat, amik a kukában végzik két perccel a kibontás után. Ez tehát a feladatom erre a hétre: ennek a végtelennek tűnő keresésnek pontot tenni a végére és kitalálni az új csomagolást.

A Hétfői tervek egy poszt-sorozat, melynek célja, hogy itt gyűjtsem össze a kreatív (és ahhoz kapcsolódó) terveimet. Ha szeretnél te is csatlakozni, akkor csak írj egy posztot a saját blogodon, és a poszt linkjét másold ide be az inlinkz dobozba. A posztodban pedig szólj a többieknek, hogy mások terveit is olvashatják itt, a blogomon.0

5

5 thoughts on “Monday Plans / Hétfői tervek

  1. Pingback: {list} to do and make for this week

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.