Barion Pixel

1053, Budapest Kossuth Lajos utca 14-16. PART Studio az udvarban. Nyitva: H-P: 11:00-19:00, Szo: 10-14.

1053, Budapest Kossuth Lajos utca 14-16. PART Studio az udvarban
Nyitva: H-P: 11:00-19:00, Szo: 10-14.

Keresés
Close this search box.

Nyárbúcsúztató hét játékokkal 1./ Saying good bye to the summer with games 1.

summer games

Ugye, megint csak egy szempillantás telt el, és vége lett a nyárnak? Ugye mindjárt itt az esős évszak, kezdődik a szeptemberi hajtás? Igen.
De! Még van pár napunk ráhangolódni, lelkünket – és magunkat is természetesen – díszbe öltöztetni, ezért arra gondoltam, hogy e csonka hét minden hétköznapján történjen valami: vagy nyereményjáték, vagy valami hasonló izgalom.

Elsőként ma egy nyereményjátékkal kezdünk: a fent látható Woody fülbevalót és karkötőt fogom kisorsolni. A játékban való részvételhez nem kell mást tennetek, csak mondjátok el itt a komment mezőben: mi volt nektek a legszebb pillanat az idei nyáron!

A játék 2013. augusztus 22., csütörtök reggel 9-ig tart, a nyertest a random.org segítségével választom ki. A megosztás nem feltétele a játéknak, de megköszönöm; és holnap pedig jövök a nyertessel valamint a csütörtöki izgalommal.

***
Do you feel, that summer lasted only for a wink of an eye, dont you? Rainy season and busy days of September is almost here, isnt it? Yes.
But!
We have a few days left of the summer, so we can still prepare and dress up our soul and body to the coming busy days. This is why I thought of a few different types of games during the next 3 days: one excitement for each day.

Today we start with a giveaway: I am giving away a pair of Woody earrings and a bracelet you can see above. In order to have the chance to win it, all you have to do is to tell me in the comment field: what was your favourite moment in this summer!

The giveaway ends at 9 am (GMT+2 hours) 22 nd August, and I pick the winner with the help of random.org. Sharing this giveaway is not compulsory, but I would be thankful. I will be back tomorrow with the winner and Thursday’s excitement as well!

Ezek is érdekelhetnek

Akinek van mit megköszönni

Közeleg az év vége, a ballagások,  pedagógusnap és már érkeznek az első megrendelések hozzám azoktól, akik a kedvenc tanárok munkáját szeretnék megköszönni egy emlékezetes ékszerrel. Ilyenkor nekem is eszembe jutnak azok az oktatók, akik segítettek...

Ékszert online?! Igen!

Az online vásárlásnak számtalan előnye van: nem csak kényelmes és gyors, de földrajzi korlátai sincsenek, hiszen akár az ország legtávolabbi pontjáról is könnyen, utazás nélkül szerezhetjük be azt, amire éppen vágyunk. Az ékszer persze kényesebb ügy,...

Akár tartod, akár elutasítod, egy biztos: szeretni jó!

Az újkeletű ünnepek hazánkban igen megosztók, ilyen a Valentin nap is, ami angolszász hagyományokból került be a mi jeles napjaink közé is.  Én sem szeretnék állást foglalni ebben a témában, de az biztos, hogy a...

Heti kedvenc

Madarak naplementében – kerek ez..

Elkapott pillanatok: a távozó madarakat elnyeli a lemenő Nap. 

925-ös finomságú ezüstből készült fülbevaló lemenő Nappal és aranyozott madarakkal.

Mérete:
* 5,5 cm hosszú, a kör 1,5 cm átmérőjű

Szállítás:
* Az ékszereket bélelt dobozban szállítom, pufi borítékban, elsőbbséggel.
* Ha szeretnél ajándékcsomagolást, akkor kérlek, azt jelezd előre.

Megnézem

NE MARADJ LE A LEGÚJABB AKCIÓKRÓL!

Nagyon ritkán küldök levelet, de azt megéri elolvasni.