Barion Pixel

1053, Budapest Kossuth Lajos utca 14-16. PART Studio az udvarban. Nyitva: H-P: 11:00-19:00, Szo: 10-14.

1053, Budapest Kossuth Lajos utca 14-16. PART Studio az udvarban
Nyitva: H-P: 11:00-19:00, Szo: 10-14.

Keresés
Close this search box.

Akár tartod, akár elutasítod, egy biztos: szeretni jó!

Az újkeletű ünnepek hazánkban igen megosztók, ilyen a Valentin nap is, ami angolszász hagyományokból került be a mi jeles napjaink közé is. 

Én sem szeretnék állást foglalni ebben a témában, de az biztos, hogy a barátságot, szerelmet mindig jó megünnepelni, akár egy konkrét dátumhoz kötjük, akár csak úgy eszünkbe jutnak azok, akik kedvesek a szívünknek.

Te vagy a lelkemre csomózva

Ahogy azt már megszoktátok, ékszereimmel szeretek mesélni nektek. Legújabb mini kollekcióm jelképe a csomó, ami életünk megannyi, különböző fonalának összefonódásáról mesél. Egyszerű, letisztult, mégis bonyolult, akár maga a szerelem.

A mini kollekció darabjait itt tudod megnézni!

Barátok, akik melletted állnak

Ők azok, akik ott vannak veled jóban is, rosszban is. Támogatnak, ha arra van szükséged, veled örülnek, ha boldog vagy. Nélkülük az életed nem lenne ugyanaz. Ez az összetartozás biztonságot ad, tudod, soha nem vagy egyedül. Böngéssz itt és lepd meg a legjobb barátodat!

Ha szingli vagy, akkor is van mit ünnepelned

Lehet, hogy a Valentin nap éppen egyedül talál idén, de ne hagyd magad: ünnepelni mindig van okod! Akár élvezed a függetlenségedet, akár az igazira vársz, szeresd magadat, legyen kerek az életed! Egy finom vacsorát egyedül is élvezhetsz, és magadat is meglepheted egy apró figyelmességgel. Sőt: ha magadnak választasz ajándékot, akkor egész biztos lehetsz abban, hogy tökéletesen tükrözni fogja az ízlésedet! Nézz körül, és lepd meg magadat, mert megérdemled!

Ezek is érdekelhetnek

Nyaraláskor is őrizd meg a stílusodat!

Praktikus tanácsok nyári ékszer-viseléshez Az év egyik legjobb időszaka ez, amikor egy időre hátrahagyod a hétköznapokat és ünnepelheted az életet! Amikor pakolod a bőröndödet, ne felejtsd otthon a kedvenc ékszereidet sem, hiszen ugyanúgy öltöztet, mint...

Amikor a ruha teszi az ékszert

Itt az idő, hogy vibráló színekben tündökölj! Felejtsd el azokat a színharmóniákra vonatkozó szabályokat, amiket korábban hallottál, légy merész. Talán nem is gondolnád, hogy például egy megfelelő színű fülbevaló milyen mértékben tudja feldobni a ruhát...

Paloma azt jelenti: galamb. Nekem sok minden mást is jelent.

A név kötelez – szokták mondani. Szeretném hinni, hogy így van. A Paloma kollekció a Paloma Artspace Művészudvar 10. születésnapjára készült. A Paloma Artspace – mely számos hazai tervezőnek ad otthont – pontosan 10 éve, májusban...

Heti kedvenc

Madarak naplementében – ezüst nya..

Elkapott pillanatok: a távozó madarakat elnyeli a lemenő Nap. 

925-ös finomságú ezüstből készült medál lemenő Nappal és aranyozott madarakkal.

A nyakláncot megrendelés esetén készítem el: körülbelül 2 hét a készítési idő. 

Mérete:

* a lánc 45 cm hosszú, de kérhető más hosszúsággal is
* a medál 3 cm hosszú

 

Szállítás:
* Az ékszereket bélelt dobozban szállítom, pufi borítékban, elsőbbséggel.
* Ha szeretnél ajándékcsomagolást, akkor kérlek, azt jelezd előre.

Megnézem

NE MARADJ LE A LEGÚJABB AKCIÓKRÓL!

Nagyon ritkán küldök levelet, de azt megéri elolvasni.