Barion Pixel

1053, Budapest Kossuth Lajos utca 14-16. PART Studio az udvarban. Nyitva: H-P: 11:00-19:00, Szo: 10-14.

1053, Budapest Kossuth Lajos utca 14-16. PART Studio az udvarban
Nyitva: H-P: 11:00-19:00, Szo: 10-14.

Keresés
Close this search box.

Ékszert online?! Igen!

Az online vásárlásnak számtalan előnye van: nem csak kényelmes és gyors, de földrajzi korlátai sincsenek, hiszen akár az ország legtávolabbi pontjáról is könnyen, utazás nélkül szerezhetjük be azt, amire éppen vágyunk. Az ékszer persze kényesebb ügy, hiszen a méretet nehéz pontosan eltalálni…vagy mégsem? Gyere, mutatom, hogyan menj biztosra!

Kezdjük a gyűrűvel!

Na igen, nincs annál rosszabb, mint amikor végre megérkezik az áhított gyűrű és szorít vagy éppen ellenkezőleg lecsúszik az ujjadról. Ennél már csak az kellemetlenebb, ha ajándékba vetted. Van azonban egy biztos megoldásom arra, hogy elkerüld ezt a problémát!

Nyisd meg ezt a dokumentumot és nyomtasd ki A4-es méretben. Fent látsz egy 30 milliméteres vonalzót, ezen ellenőrizheted le, hogy valóban méretarányos -e a kép. Ezután nincs más dolgod, mint egy meglévő gyűrűdet a képen látható körökre illeszteni úgy, hogy az saját ékszered belső kerülete pontosan passzoljon hozzá.A táblázatból ki tudod választani, melyik a te gyűrű méreted és már adhatod is le a rendelést!

Mi van, ha nincs gyűrű, amit lemérjek? 

Semmi gond, erre is van megoldás! Vágj egy 2-3 mm széles papírcsíkot. és tekerd körbe azon az ujjadon, ahova a gyűrűt szeretnéd. Azt a részt, ahol a papírcsík pontosan körbeér jelöld meg, majd a csíkot kiterítve mérd meg milliméterben, hogy milyen hosszú a megjelölt papírcsík. Tipp: Amennyiben az ujjadon az ízület kicsit szélesebb, mint az ujjad töve, akkor ellenőrizd le, hogy a körbetekert papírcsík által formált “gyűrű” át tud-e menni az ízületi részen.

Mekkora legyen a nyaklánc hossza?

Van, aki azt szereti, ha a lánc épp csak átfonja a nyakát, mások inkább a hosszabb láncra esküsznek. Hogy mi az ideális hossz, többek közt függ a medál méretétől és súlyától is. Egy súlyosabb, nagyobb méretű ékszer kevésbé mutat egy rövid láncon és fordítva: egy apró diszkrét medálnak nincs meg az a súlya, ami egy hosszabb láncot szépen meghúz és középen tart. tehát a medál mérete meghatározó. A webshopomban minden egyes ékszer leírásánál megtalálod a méretet is, így könnyebben tudod megtalálni azt, amire szükséged van. De itt van egy kép is arról, melyik lánc meddig ér általában:

Fülbevalók, karkötők és egyebek: elő a centivel!

Sokaknak jó a szemmértéke, de egy fotó még számukra is csalóka lehet. Azt javaslom, minden esetben nézd meg a leírásban szereplő méreteket is! Ha kell, kapd elő a centit, hogy tényleg pontosan lásd, mennyi az annyi! Remélem, tudtam segíteni és most, irány a webshop!

És ne feledd, a nálam vásárolt ékszerekhez ajándék tisztítókendőt kapsz!

Ha pedig további kérdésed van, keress bátran!

Ezek is érdekelhetnek

Nyaraláskor is őrizd meg a stílusodat!

Praktikus tanácsok nyári ékszer-viseléshez Az év egyik legjobb időszaka ez, amikor egy időre hátrahagyod a hétköznapokat és ünnepelheted az életet! Amikor pakolod a bőröndödet, ne felejtsd otthon a kedvenc ékszereidet sem, hiszen ugyanúgy öltöztet, mint...

Amikor a ruha teszi az ékszert

Itt az idő, hogy vibráló színekben tündökölj! Felejtsd el azokat a színharmóniákra vonatkozó szabályokat, amiket korábban hallottál, légy merész. Talán nem is gondolnád, hogy például egy megfelelő színű fülbevaló milyen mértékben tudja feldobni a ruhát...

Paloma azt jelenti: galamb. Nekem sok minden mást is jelent.

A név kötelez – szokták mondani. Szeretném hinni, hogy így van. A Paloma kollekció a Paloma Artspace Művészudvar 10. születésnapjára készült. A Paloma Artspace – mely számos hazai tervezőnek ad otthont – pontosan 10 éve, májusban...

Heti kedvenc

Madarak naplementében – ezüst nya..

Elkapott pillanatok: a távozó madarakat elnyeli a lemenő Nap. 

925-ös finomságú ezüstből készült medál lemenő Nappal és aranyozott madarakkal.

A nyakláncot megrendelés esetén készítem el: körülbelül 2 hét a készítési idő. 

Mérete:

* a lánc 45 cm hosszú, de kérhető más hosszúsággal is
* a medál 3 cm hosszú

 

Szállítás:
* Az ékszereket bélelt dobozban szállítom, pufi borítékban, elsőbbséggel.
* Ha szeretnél ajándékcsomagolást, akkor kérlek, azt jelezd előre.

Megnézem

NE MARADJ LE A LEGÚJABB AKCIÓKRÓL!

Nagyon ritkán küldök levelet, de azt megéri elolvasni.