Barion Pixel

1053, Budapest Kossuth Lajos utca 14-16. PART Studio az udvarban. Nyitva: H-P: 11:00-19:00, Szo: 10-14.

1053, Budapest Kossuth Lajos utca 14-16. PART Studio az udvarban
Nyitva: H-P: 11:00-19:00, Szo: 10-14.

Keresés
Close this search box.

FB: 5000 játék / FB 5000 giveaway

india train

5000 ezer ember: az rengeteg. Ennyien gyűltünk már össze a Facebook oldalamon, és nagyon köszönöm! Ennek örömére álljon itt egy speciális játék, melynek nyereménye alább látható. Mire képes 5000 ember, ha nekiveselkedik? Elhúz egy vonatot? Felépít 1 nap alatt egy házat? Megsüt egymillió palacsintát? A játék lényege: a kommentbe írjátok meg nekem, hogy szerintetek mire képes 5000 ember, ha igazán összefog. A láncot a kommentelők közül fogom kisorsolni.

A játék április 12. péntek estig tart!

És a bónusz: április 8. hétfőn egész nap 20%-os kedvezménnyel lehet vásárolni az online és a Madách téri boltomban. Használandó kód: FB5000.

Ha van kedvetek feliratkozhattok a havi hírlevelemre, a Stipstop, az enyém hírlevélre, vagy a Szülinapos hírlevelemre, valamint megoszthatjátok ezt a játékot másokkal is.

***

5000 people. A crowd. This is how many we are on my Facebook page, and I am so thankful for that! To celebrate this milestone I have a giveaway for you: you can win this neckalce on the photo below. What can 5000 people do if they cooperate? Pull a train? Build up a house in one day? Make a million pencakes? To win this necklace below you only have to leave a comment to this post saying what do you think 5000 people can do if the cooperate. I will draw the winner from the commenters.

Giveaway ends: Friday evening, 12th April.

Bonus track: on Monday, 8th April, I give 20% discount in my etsy shop. Use coupon code FB5000 at checkout, and you get the discount instantly.

If you want you can subscribe to my monthly newsletter, or to the special Hey, it is mine! newsletter, or to the Birthday suprise newsletter. I am glad if you shar this post!

giveaway 5000

Ezek is érdekelhetnek

Amikor a ruha teszi az ékszert

Itt az idő, hogy vibráló színekben tündökölj! Felejtsd el azokat a színharmóniákra vonatkozó szabályokat, amiket korábban hallottál, légy merész. Talán nem is gondolnád, hogy például egy megfelelő színű fülbevaló milyen mértékben tudja feldobni a ruhát...

Paloma azt jelenti: galamb. Nekem sok minden mást is jelent.

A név kötelez – szokták mondani. Szeretném hinni, hogy így van. A Paloma kollekció a Paloma Artspace Művészudvar 10. születésnapjára készült. A Paloma Artspace – mely számos hazai tervezőnek ad otthont – pontosan 10 éve, májusban...

Akinek van mit megköszönni

Közeleg az év vége, a ballagások,  pedagógusnap és már érkeznek az első megrendelések hozzám azoktól, akik a kedvenc tanárok munkáját szeretnék megköszönni egy emlékezetes ékszerrel. Ilyenkor nekem is eszembe jutnak azok az oktatók, akik segítettek...

Heti kedvenc

Madarak naplementében – ezüst nya..

Elkapott pillanatok: a távozó madarakat elnyeli a lemenő Nap. 

925-ös finomságú ezüstből készült medál lemenő Nappal és aranyozott madarakkal.

A nyakláncot megrendelés esetén készítem el: körülbelül 2 hét a készítési idő. 

Mérete:

* a lánc 45 cm hosszú, de kérhető más hosszúsággal is
* a medál 3 cm hosszú

 

Szállítás:
* Az ékszereket bélelt dobozban szállítom, pufi borítékban, elsőbbséggel.
* Ha szeretnél ajándékcsomagolást, akkor kérlek, azt jelezd előre.

Megnézem

NE MARADJ LE A LEGÚJABB AKCIÓKRÓL!

Nagyon ritkán küldök levelet, de azt megéri elolvasni.