Barion Pixel

1053, Budapest Kossuth Lajos utca 14-16. PART Studio az udvarban. Nyitva: H-P: 11:00-19:00, Szo: 10-14.

1053, Budapest Kossuth Lajos utca 14-16. PART Studio az udvarban
Nyitva: H-P: 11:00-19:00, Szo: 10-14.

Keresés
Close this search box.

Nincs két egyforma szerelem, miért lenne két egyforma karikagyűrű?!

Az önmagába visszatérő kör az állandóság és a hűség jelképe, így lett a karikagyűrű a szerelem és elköteleződés ékszere. Amikor egy pár hozzám fordul, hogy készítsem el számukra életük legfontosabb gyűrűjét az esküvőre, arra törekszem, hogy a megszülető ékszerek a szerelmükről meséljenek. És hát – nincs két egyforma szerelem, miért lenne két egyforma karikagyűrű?

Szeretnék most mutatni nektek néhány különleges darabot, amelyekhez igazán kedves emlékek fűznek.

Álom – kék

Ez a fehérarany karikagyűrű 3 zafírral eljegyzési gyűrűnek készült. A szerelmes férfi annyira elszántan meg akarta kérni kedvese kezét, hogy sem a tomboló Covid járvány, sem a karantén nem állíthatta meg célja elérésében. Élete párja igent mondott, így nem sokkal később – immár az esküvőre megalkottam a gyűrű férfi párját, amibe ugyanolyan sötétkék ékkő került. Ez a szerelmespár összetartozik, épp úgy ahogy a gyűrűik.

Rendíthetetlen, akár a szikla!

Már a lánykérés helyszíne sem volt mindennapi, a férfi egyenesen New Yorkba repítette kedvesét és ott tette fel a nagy kérdést. A sziklát idéző ezüst gyűrű férfi párjára sem kellett sokat várni. Ez a szerelem rendíthetetlen, merész és izgalmas, akár a kőszikla.

Gyűrű, ami megérint

Amikor valaki betér hozzám az bemutatóterembe, elkezdődik egy közös történet. Soha nem tudni, hogy mi lesz a vége. 

Egy izlandi pár például évekkel ezelőtt nézelődni jött be hozzám. Vettek néhány kitűzőt emlékbe, majd folytatták a város felfedezését. Évekkel később az interneten kerestek meg, amikor úgy döntöttek, összekötik az életüket. Engem kértek fel, hogy készítsem el számukra az egyedi gyűrűket, melynek mintázata nem más, mint az ujjlenyomatuk. Varázslatos feladat volt láthatóvá tenni az érintést!

Egymásba fordulva

Kinga és István az elsők voltak, akik tőlem rendeltek páros gyűrűt: kapcsolatuk tizedik évfordulójára készítettem el számukra a kocka alakú gyűrűket, melyek egymásba illeszthetőek a gömb és a kör által. Szerelmük huszadik évfordulójára pedig a kerek alakú, ám a kockáknál összeilleszthető karikagyűrűket rendeltek, immár esküvővel egybekötve.

Nagyon sok boldogságot kívánok nektek, és remélem a 30. évfordulón is találkozunk!

A szerelem háromszöge – mire is jó a házasság?

Noha ma már nem mindenki ragaszkodik a házasság intézményéhez, Robert J. Sternberg pszichológus szerint a szerelem három alappillérre épül: érzelmi közelség, szenvedély és elköteleződés. A kapcsolat kiteljesedéséhez mindháromra szükség van. Az elköteleződés, aminek legnyilvánvalóbb formája maga a házasság, bizony valóban hatalmas döntés, ezt testesítik meg a karikagyűrűk. 

Végezetül pedig mutatok még néhány karikagyűrűt, melyek az elmúlt időszakban készültek ezen blogposzt címének jegyében: ahogy két egyforma szerelem sincs, úgy két egyforma karikagyűrűpár sem.

Ha pedig éppen karikagyűrű-keresésben vagytok, akkor itt, ezen az oldalon tudtok tájékozódni, illetve felvenni velem a kapcsolatot.

Ezek is érdekelhetnek

Nyaraláskor is őrizd meg a stílusodat!

Praktikus tanácsok nyári ékszer-viseléshez Az év egyik legjobb időszaka ez, amikor egy időre hátrahagyod a hétköznapokat és ünnepelheted az életet! Amikor pakolod a bőröndödet, ne felejtsd otthon a kedvenc ékszereidet sem, hiszen ugyanúgy öltöztet, mint...

Amikor a ruha teszi az ékszert

Itt az idő, hogy vibráló színekben tündökölj! Felejtsd el azokat a színharmóniákra vonatkozó szabályokat, amiket korábban hallottál, légy merész. Talán nem is gondolnád, hogy például egy megfelelő színű fülbevaló milyen mértékben tudja feldobni a ruhát...

Paloma azt jelenti: galamb. Nekem sok minden mást is jelent.

A név kötelez – szokták mondani. Szeretném hinni, hogy így van. A Paloma kollekció a Paloma Artspace Művészudvar 10. születésnapjára készült. A Paloma Artspace – mely számos hazai tervezőnek ad otthont – pontosan 10 éve, májusban...

Heti kedvenc

Madarak naplementében – ezüst nya..

Elkapott pillanatok: a távozó madarakat elnyeli a lemenő Nap. 

925-ös finomságú ezüstből készült medál lemenő Nappal és aranyozott madarakkal.

A nyakláncot megrendelés esetén készítem el: körülbelül 2 hét a készítési idő. 

Mérete:

* a lánc 45 cm hosszú, de kérhető más hosszúsággal is
* a medál 3 cm hosszú

 

Szállítás:
* Az ékszereket bélelt dobozban szállítom, pufi borítékban, elsőbbséggel.
* Ha szeretnél ajándékcsomagolást, akkor kérlek, azt jelezd előre.

Megnézem

NE MARADJ LE A LEGÚJABB AKCIÓKRÓL!

Nagyon ritkán küldök levelet, de azt megéri elolvasni.