Barion Pixel

1053, Budapest Kossuth Lajos utca 14-16. PART Studio az udvarban. Nyitva: H-P: 11:00-19:00, Szo: 10-14.

1053, Budapest Kossuth Lajos utca 14-16. PART Studio az udvarban
Nyitva: H-P: 11:00-19:00, Szo: 10-14.

Keresés
Close this search box.

Something New / Valami új

This was a serious challenge for me. Renate from Kreativlink is the boss of this week’s challenge, and her theme is: Make something new! She wanted us to break out of our comfort zones. OK – I said to my self – what it is that I really cannot do? Something that I kept telling myself  “I cant do it” since primary school?

Some time ago I read, that one can do everything that him – or herself can imagine doing it. So if you keep telling yourself  “I cant do it”, that will result in not being able to do it at all. But if you imagine doing that thing, it might have a good result.

Now, what is it that I cannot do – or at least that is what I kept telling myself for a long time? Drawing. So my challenge entry is about drawing: I drew something, I painted it with gouache, and I made a collage using that painting.

The title of the result: Random Kitchen

****

Ez egy igazán komoly kihívás volt nekem.  A heti feladat főnöke most Renate a Kreativlink boltból, és a téma amit kitalált, s amivel a megszokott komfort zónákból kényszerít ki mindenkit:  Csinálj valami újat! Jól van – mondtam magamban – mi az, amit tényleg nem tudok? Mi az, amiről áltisi óta azt mondom magamnak, hogy “nem tudok”?

Valahol valamikor azt olvastam, hogy az ember mindent meg tud csinálni, amiről el tudja képzelni, hogy képes megcsinálni. Tehát ha azt mondogatod magadnak, hogy “nem tudom megcsinálni”, akkor az azt eredményezi, hogy ténylegesen nem tudod megcsinálni. De ha el tudod képzelni, akkor annak lehet pozitív eredménye.

Namármost, mi az, amit nem tudok csinálni – vagy legalábbis ezt mondom magamnak hosszú ideje? Rajzolni. A heti feladatom tehát a rajzolásról szól: először rajzoltam, aztán kifestettem vízfestékkel, majd az egészből csináltam egy kollázst.

Az eredmény címe: Random Konyha

First, I bought gouache / Először is: vettem vízfestéket

_MG_1187

Then I cut out lots and lots of pictures / Aztán kivagdostam rengeteg képet _MG_1190

…then came the hard part: drawing and painting / ….aztán jött a neheze: rajzolás és festés

_MG_1191

And this is the result: the Random Kitchen. I dont think it is good, but not as bad as I expected. There are some details that I even like.

És az eredmény: a Random konyha. Nem mondom, hogy jó lett, de nem olyan rossz, mint vártam. Néhány részlet még tetszik is.

_MG_1192

I like this detail the best, for example / Ez a részlet tetszik a legjobban, pl.

_MG_1198

Ezek is érdekelhetnek

Nyaraláskor is őrizd meg a stílusodat!

Praktikus tanácsok nyári ékszer-viseléshez Az év egyik legjobb időszaka ez, amikor egy időre hátrahagyod a hétköznapokat és ünnepelheted az életet! Amikor pakolod a bőröndödet, ne felejtsd otthon a kedvenc ékszereidet sem, hiszen ugyanúgy öltöztet, mint...

Amikor a ruha teszi az ékszert

Itt az idő, hogy vibráló színekben tündökölj! Felejtsd el azokat a színharmóniákra vonatkozó szabályokat, amiket korábban hallottál, légy merész. Talán nem is gondolnád, hogy például egy megfelelő színű fülbevaló milyen mértékben tudja feldobni a ruhát...

Paloma azt jelenti: galamb. Nekem sok minden mást is jelent.

A név kötelez – szokták mondani. Szeretném hinni, hogy így van. A Paloma kollekció a Paloma Artspace Művészudvar 10. születésnapjára készült. A Paloma Artspace – mely számos hazai tervezőnek ad otthont – pontosan 10 éve, májusban...

Heti kedvenc

Madarak naplementében – ezüst nya..

Elkapott pillanatok: a távozó madarakat elnyeli a lemenő Nap. 

925-ös finomságú ezüstből készült medál lemenő Nappal és aranyozott madarakkal.

A nyakláncot megrendelés esetén készítem el: körülbelül 2 hét a készítési idő. 

Mérete:

* a lánc 45 cm hosszú, de kérhető más hosszúsággal is
* a medál 3 cm hosszú

 

Szállítás:
* Az ékszereket bélelt dobozban szállítom, pufi borítékban, elsőbbséggel.
* Ha szeretnél ajándékcsomagolást, akkor kérlek, azt jelezd előre.

Megnézem

NE MARADJ LE A LEGÚJABB AKCIÓKRÓL!

Nagyon ritkán küldök levelet, de azt megéri elolvasni.