Barion Pixel

1053, Budapest Kossuth Lajos utca 14-16. PART Studio az udvarban. Nyitva: H-P: 11:00-19:00, Szo: 10-14.

1053, Budapest Kossuth Lajos utca 14-16. PART Studio az udvarban
Nyitva: H-P: 11:00-19:00, Szo: 10-14.

Keresés
Close this search box.

Turkáló: Uszadékfa újra – képtartó / Thrifting: Driftwood reloaded as photo hanger

képtartó faágból / driftwood phot hanger

forrás / source: ordinarymommydesign

A partra vetett fadarabok, lécek újrahasznosításáról már egyszer írtam, de a világháló újabb remek ötletet sodort elém ordinarymommydesign-tól, ami nagyon kevés energiabefektetéssel megvalósítható. Ez pedig nem más, mint a fadarab, mint képtartó a falon. Igazából annyira egyszerű, hogy már-már azon gondolkodik az ember, hogy “ilyet én is tudok”. És valóban. Úgyhogy itt a jó idő, mindenki menjen ki a legközelebbi folyópartra ágakat keresni, az elkészítés pedig alább látható. (Az eredeti tutorial pedig itt van.)

****

I love DIY ideas with driftwood, and I have already mentioned one project some time ago. Now the world wide web provided another great idea from ordinarymommydesign: a photo hanger made from driftwood. It is so easy, that one can instantly think, that “oh, I can do it”. And yes, indeed. So spring and summer is here: let’s go to the nearest river and find some wood! You can see the steps below, and the original tutorial is here.

Ami kell hozzá: maga a fadarab, akasztós-csavarozós képszög (nem tudom a hivatalos nevét, de a képeken látszik), fonal, ruhacsipesz.

What you need: the wood itself, screw eyes, thread and clothespins


1. Fogjuk az akasztós képszögeket és belecsavarozzuk a hasadékokba, valamint egyet-egyet a fadarab azon két végére, ahol fel akarjuk lógatni.

You put the screw eyes into the holes of the wood, as well as to the ends of the wood, to the spot from where you want to hang the hanger.

2. Fogjuk a csipeszeket, a közepükön átbújtatjuk a fonalat és hozzácsomózzuk a képszög hurkos részéhez. Szintén fonalat erősítünk a fa két felső szélén lévő hurokhoz, ez lesz az akasztó. És már kész is, jöhetnek a képek!

YOu put some thread into the middle of the clothespins, and tie them to the screw holes. Also, you put some thread into the screw holes on the top of the wood, this will be the hanger. That is it, now we only need the photos!


Ezek is érdekelhetnek

Nyaraláskor is őrizd meg a stílusodat!

Praktikus tanácsok nyári ékszer-viseléshez Az év egyik legjobb időszaka ez, amikor egy időre hátrahagyod a hétköznapokat és ünnepelheted az életet! Amikor pakolod a bőröndödet, ne felejtsd otthon a kedvenc ékszereidet sem, hiszen ugyanúgy öltöztet, mint...

Amikor a ruha teszi az ékszert

Itt az idő, hogy vibráló színekben tündökölj! Felejtsd el azokat a színharmóniákra vonatkozó szabályokat, amiket korábban hallottál, légy merész. Talán nem is gondolnád, hogy például egy megfelelő színű fülbevaló milyen mértékben tudja feldobni a ruhát...

Paloma azt jelenti: galamb. Nekem sok minden mást is jelent.

A név kötelez – szokták mondani. Szeretném hinni, hogy így van. A Paloma kollekció a Paloma Artspace Művészudvar 10. születésnapjára készült. A Paloma Artspace – mely számos hazai tervezőnek ad otthont – pontosan 10 éve, májusban...

Heti kedvenc

Madarak naplementében – ezüst nya..

Elkapott pillanatok: a távozó madarakat elnyeli a lemenő Nap. 

925-ös finomságú ezüstből készült medál lemenő Nappal és aranyozott madarakkal.

A nyakláncot megrendelés esetén készítem el: körülbelül 2 hét a készítési idő. 

Mérete:

* a lánc 45 cm hosszú, de kérhető más hosszúsággal is
* a medál 3 cm hosszú

 

Szállítás:
* Az ékszereket bélelt dobozban szállítom, pufi borítékban, elsőbbséggel.
* Ha szeretnél ajándékcsomagolást, akkor kérlek, azt jelezd előre.

Megnézem

NE MARADJ LE A LEGÚJABB AKCIÓKRÓL!

Nagyon ritkán küldök levelet, de azt megéri elolvasni.