Barion Pixel

1053, Budapest Kossuth Lajos utca 14-16. PART Studio az udvarban. Nyitva: H-P: 11:00-19:00, Szo: 10-14.

1053, Budapest Kossuth Lajos utca 14-16. PART Studio az udvarban
Nyitva: H-P: 11:00-19:00, Szo: 10-14.

Keresés
Close this search box.

Új design ékszer kollekció: Woody / New design jewelry collection: Woody

vadjutka design ekszer: woody kollekció

Sok-sok hónapnyi tervezgetés és fejlesztés után debütál a Woody kollekció. Neve – mely a névadó játékban született – utal az alapanyagára is, ami pedig nem más mint fa, melyre színes minták lettek nyomtatva. A kollekció igazából egy új technológia, melyet a Csipkedesign.hu csapatával kísérleteztünk ki az elmúlt 5 hónapban, és ugyancsak örülök a végeredménynek.

Legalább 1 éve szerettem volna olyan ékszereket, ahol a központi elemek formáját és mintáját én tudom alakítani. Sokáig ez csak gondolatmagként várakozott a megfelelő hordozó felületre, mígnem a fa és a nyomtatás mint technológia, a látóterembe nem került. Innentől már “csak” a megfelelő formákat, mintákat és pontos eljárást kellett kitalálni: erről egy következő posztomban számolok be részletesen, mivel rengeteg tapasztalattal gazdagodtam a fejlesztés ideje alatt.

Senki ne ijedjen meg: a textilékszerek ugyanúgy megmaradnak a repertoáromban, ám mostantól új alapanyag került fel a palettámra, melynek felülete akár évszakról évszakra változhat.

A Woody kollekció darabjai folyamatosan kerülnek fel az online boltomba, egyben az egészet pedig a Madách téri boltomban lehet megtekinteni.

És mielőtt rátérnénk a képekre, imhol a Névjáték nyertesei: Lovász Nóri és Bandor. Gratulálok!

***

After many-many months of developement the my new collection, named Woody is ready to debut! Its name – which was given in the namegame – refers to its material which is wood, with colorful patterns printed on its surface. The new collection is rather a new technology I am using: we developed it with Csipkedesign.hu together in the last 5 months.

I have been thinking of such jewelry, that’s central element’s form and pattern is defined by me for at least a year, but for a long time it was only a thought. After a while I practicly bumped into the ideal material and surface for my plans, so the remaining task was “only” to design the forms, the patterns and develop the proper printing proccess. (I will tell you more about this development proccess, because I learnt so much while doing it.)

And don’t panic: fabric jewelry remains on my palette; with the help of the Woody collection I just got a new material that’s surface can be changed even from one season to the other.

Pieces of the Woody collection will be continously listed in my etsy shop, and if you happen to be in Budapest, you can have a look at them in my studio shop, in the heart of the city.

Before we move on to the photos of the new collection, let’s see who won in the Namegame. Congratulations go to Nori Lovasz and Bandor!

Bedugós fülbevalók / Earstuds

vadjutka design jewelry: woody collection

Nagy bedugós fülbevalók / Big stud earrings

design ékszer fa fülbevalók

…még egy pár lógós fülbevaló / …and some more dangle earrings

dangle earrings made of wood

Csatok / Bobby pins

csatok / bobby pins

Gyűrűk / Rings

gyűrűk / rings

Karkötők / Bangle bracelets

karkötők / bangle barcelets

És végül láncok minden mennyiségben / At last: necklaces in all colors and shapes

láncok / necklaces

Ezek is érdekelhetnek

Nyaraláskor is őrizd meg a stílusodat!

Praktikus tanácsok nyári ékszer-viseléshez Az év egyik legjobb időszaka ez, amikor egy időre hátrahagyod a hétköznapokat és ünnepelheted az életet! Amikor pakolod a bőröndödet, ne felejtsd otthon a kedvenc ékszereidet sem, hiszen ugyanúgy öltöztet, mint...

Amikor a ruha teszi az ékszert

Itt az idő, hogy vibráló színekben tündökölj! Felejtsd el azokat a színharmóniákra vonatkozó szabályokat, amiket korábban hallottál, légy merész. Talán nem is gondolnád, hogy például egy megfelelő színű fülbevaló milyen mértékben tudja feldobni a ruhát...

Paloma azt jelenti: galamb. Nekem sok minden mást is jelent.

A név kötelez – szokták mondani. Szeretném hinni, hogy így van. A Paloma kollekció a Paloma Artspace Művészudvar 10. születésnapjára készült. A Paloma Artspace – mely számos hazai tervezőnek ad otthont – pontosan 10 éve, májusban...

Heti kedvenc

Madarak naplementében – ezüst nya..

Elkapott pillanatok: a távozó madarakat elnyeli a lemenő Nap. 

925-ös finomságú ezüstből készült medál lemenő Nappal és aranyozott madarakkal.

A nyakláncot megrendelés esetén készítem el: körülbelül 2 hét a készítési idő. 

Mérete:

* a lánc 45 cm hosszú, de kérhető más hosszúsággal is
* a medál 3 cm hosszú

 

Szállítás:
* Az ékszereket bélelt dobozban szállítom, pufi borítékban, elsőbbséggel.
* Ha szeretnél ajándékcsomagolást, akkor kérlek, azt jelezd előre.

Megnézem

NE MARADJ LE A LEGÚJABB AKCIÓKRÓL!

Nagyon ritkán küldök levelet, de azt megéri elolvasni.