Barion Pixel

1053, Budapest Kossuth Lajos utca 14-16. PART Studio az udvarban. Nyitva: H-P: 11:00-19:00, Szo: 10-14.

1053, Budapest Kossuth Lajos utca 14-16. PART Studio az udvarban
Nyitva: H-P: 11:00-19:00, Szo: 10-14.

Keresés
Close this search box.

Új vásári display: miniraklap / New display for fairs: tiny pallets

pallets / raklapok

(Scroll down for English text.)

Az újrahasznosítási hullám egyértelmű nyertese a raklap: számtalan újrahasznosítási módját találták ki az elmúlt években a virágtartótól kezdve az ágytámláig. (Itt és itt lehet böngészni sok-sok ötletet.) Nem mondom, ha lenne megfelelő méretű lakásom, akkor én is beszereznék néhány raklap-díványt… de amíg ez nincs, addig csak a terveket szövögetem. Pontosabban már nem csak.

A vásári display-em ugyanis már egy éve megérett a cserére, csak nem volt megfelelő ötletem, hogy az olyan sokáig remekül funkcionáló jószágot mire lehetne lecserélni, ami jobban illik a megváltozott igényeimhez. Sok-sok asztalossal konzultáltam, forgattam az ötleteket magamban, bámultam elkerekedő szemekkel, ahogy egyre jobban amortizálódik a display-em… de csak nem volt értelmes ötletem. Nyilván a növekvő nyomás hatására, de 1-2 hónappal ezelőtt kipattant a szikra: az igényeimnek legjobban az egymásra rakott deszkák felelnek meg, melyek ha jobban megnézzük valójában icipici raklapok. Ekkor jött a képbe ismét a Csipkedesign: szokott profizmusukkal megcsinálták nekem a raklapok pontos mását – csak épp miniatűrben.

A miniraklapok a tegnapi WAMP-on debütáltak, és igen nagyon elégedett vagyok: mindent tud, ami nekem kell, ráadásul még rugalmasan használható és könnyű is.

***

The winner of the recycling hype is undoubtedly the pallet. There are thousands way to reuse them: you can have ideas from here and here. If  I had a bit bigger flat I would definitely use a pallet for a couch. But until then I can only dream of them…or to be more precise I already have something similar.

My display for fairs has reached the limits of its life, and I have been thinking of a new display for more than a year now. I have consulted to many carpenters, I was actively searching for new solutions – but nothing really useful solution found me. After looking at my display’s very poor conditions, 1-2 months ago finally I had an idea: what I need is all summarized in pallets, so I am going to order tiny-little pallets. And there came my favourite partner,  Csipkedesign who quickly did exactly what I was looking for.

My tiny-little pallets debuted in yestarday’s WAMP fair, and I am very pleased with them: they meet all my needs, they are flexible to use and lightweight.

miniraklap ékszer display

tiny pallets as jewelry display

új vásári ékszer display

new jewelry display for fairs

Ezek is érdekelhetnek

Nyaraláskor is őrizd meg a stílusodat!

Praktikus tanácsok nyári ékszer-viseléshez Az év egyik legjobb időszaka ez, amikor egy időre hátrahagyod a hétköznapokat és ünnepelheted az életet! Amikor pakolod a bőröndödet, ne felejtsd otthon a kedvenc ékszereidet sem, hiszen ugyanúgy öltöztet, mint...

Amikor a ruha teszi az ékszert

Itt az idő, hogy vibráló színekben tündökölj! Felejtsd el azokat a színharmóniákra vonatkozó szabályokat, amiket korábban hallottál, légy merész. Talán nem is gondolnád, hogy például egy megfelelő színű fülbevaló milyen mértékben tudja feldobni a ruhát...

Paloma azt jelenti: galamb. Nekem sok minden mást is jelent.

A név kötelez – szokták mondani. Szeretném hinni, hogy így van. A Paloma kollekció a Paloma Artspace Művészudvar 10. születésnapjára készült. A Paloma Artspace – mely számos hazai tervezőnek ad otthont – pontosan 10 éve, májusban...

Heti kedvenc

Madarak naplementében – ezüst nya..

Elkapott pillanatok: a távozó madarakat elnyeli a lemenő Nap. 

925-ös finomságú ezüstből készült medál lemenő Nappal és aranyozott madarakkal.

A nyakláncot megrendelés esetén készítem el: körülbelül 2 hét a készítési idő. 

Mérete:

* a lánc 45 cm hosszú, de kérhető más hosszúsággal is
* a medál 3 cm hosszú

 

Szállítás:
* Az ékszereket bélelt dobozban szállítom, pufi borítékban, elsőbbséggel.
* Ha szeretnél ajándékcsomagolást, akkor kérlek, azt jelezd előre.

Megnézem

NE MARADJ LE A LEGÚJABB AKCIÓKRÓL!

Nagyon ritkán küldök levelet, de azt megéri elolvasni.