Barion Pixel

1053, Budapest Kossuth Lajos utca 14-16. PART Studio az udvarban. Nyitva: H-P: 11:00-19:00, Szo: 10-14.

1053, Budapest Kossuth Lajos utca 14-16. PART Studio az udvarban
Nyitva: H-P: 11:00-19:00, Szo: 10-14.

Keresés
Close this search box.

Végre itt van: Cserevirág / At last here it is: Swapflowers

cserevirag mix

Körülbelül egy éve rajzoltam valamit a füzetembe: patenttal a közepén ellátott virág volt. Aztán lapoztam a füzetben, pihent az ötlet. Nyáron aztán beszélgetni kezdtünk Ács Ilonával, a Laoni Leather Design tervezőjével, minek eredményeképp kaptam tőlük finom, illatos olasz bőrdarabkákat kipróbálásra. Ekkor jött a felismerés: az egy évvel ezelőtt rajzolgatott ötlet, a patenttal cserélhető, virág-formájú medál bőrből megvalósítható. A felismerést hosszú kísérletezés és különféle gépek felfedezése követte, mígnem megszületett a Vadjutka-Laoni együttműködés eredménye: a Cserevirág.

A Cserevirág igen egyszerű lény: nem fotoszintetizál, nem kell átültetni és még öntözni sem kell gyakran. Helyette egy pattintással átváltozik hangulatnak, színeknek, esetleg időjárásnak megfelelően. Az eljárás igen egyszerű: megfogjuk a nagyobbik, lánccal ellátott virágot, és egy pattintással leszedjük a rajta épp elhelyezett kisebbiket, majd kicseréljük egy másik színűre. Ennyi.

És hol van a Cserevirág? Nem a cserépben. A Vadjutka-Laoni Cserevirág november 14-n debütál a WAMP-on: 10 és 18 óra között lehet megtekinteni a Gödörben, a standunkon felállított arborétumban!

A Cserevirágok hétfőtől az online boltban is fellelhetőek!

cserevirag3

cserevirag mix 2

***

Approximately a year ago I was drawing something into my sketch book: a flower with a snap closure in the middle. Then I started a new page, the idea rested. In the summer we had a chat with Ilona Acs, the designer behind Laoni Leather Design, and as a result she gave me leather scraps to play with. During this playtime I realised, that my one-year old idea with snap closure and pendant forming a flower can be made out of leather. After this realisation came the long road of experimenting and meeting with new machines, untill the fruit – ehem, flower – of our cooperation was born: the Swapflowers.

The Swapflowers are quite simple creatures: they do not photosynthetise, they do not need to be planted, and they do not need too much water as well. Instead they change with a snap based on mood, colors or maybe weather. The method is quite simple: just hold the bigger flower with the chain, and take off the smaller flower with a snap, and replace it with another flower. That is it.

And where are the Snapflowers? Not in the pot, for sure. The Vadjutka-Laoni Swapflowers will debut on WAMP Fair in Budapest, on 14th November, between 10 am and 18 pm in Gödör.

From Monday you can find the Swapflowers in my online shop!

cserevirag1

cserevirag4

cserevirag5

cserevirag6

Ezek is érdekelhetnek

Nyaraláskor is őrizd meg a stílusodat!

Praktikus tanácsok nyári ékszer-viseléshez Az év egyik legjobb időszaka ez, amikor egy időre hátrahagyod a hétköznapokat és ünnepelheted az életet! Amikor pakolod a bőröndödet, ne felejtsd otthon a kedvenc ékszereidet sem, hiszen ugyanúgy öltöztet, mint...

Amikor a ruha teszi az ékszert

Itt az idő, hogy vibráló színekben tündökölj! Felejtsd el azokat a színharmóniákra vonatkozó szabályokat, amiket korábban hallottál, légy merész. Talán nem is gondolnád, hogy például egy megfelelő színű fülbevaló milyen mértékben tudja feldobni a ruhát...

Paloma azt jelenti: galamb. Nekem sok minden mást is jelent.

A név kötelez – szokták mondani. Szeretném hinni, hogy így van. A Paloma kollekció a Paloma Artspace Művészudvar 10. születésnapjára készült. A Paloma Artspace – mely számos hazai tervezőnek ad otthont – pontosan 10 éve, májusban...

Heti kedvenc

Madarak naplementében – ezüst nya..

Elkapott pillanatok: a távozó madarakat elnyeli a lemenő Nap. 

925-ös finomságú ezüstből készült medál lemenő Nappal és aranyozott madarakkal.

A nyakláncot megrendelés esetén készítem el: körülbelül 2 hét a készítési idő. 

Mérete:

* a lánc 45 cm hosszú, de kérhető más hosszúsággal is
* a medál 3 cm hosszú

 

Szállítás:
* Az ékszereket bélelt dobozban szállítom, pufi borítékban, elsőbbséggel.
* Ha szeretnél ajándékcsomagolást, akkor kérlek, azt jelezd előre.

Megnézem

NE MARADJ LE A LEGÚJABB AKCIÓKRÓL!

Nagyon ritkán küldök levelet, de azt megéri elolvasni.