26, Júl 2017

Tavaly egyszer nézelődtem az egyik H&M-ben, és az a számomra meglepő dolog fogalmazódott meg bennem, hogy szívesen kipróbálnám magam ékszertervezőként oly módon, hogy már létező márkák számára tervezzek ékszert. Aztán ezt természetesen azonnal el is felejtettem, peregtek a napok és hónapok a maguk rendjében. A kissé sötét hangvételűre sikeredett évzárás, és a ködből kiútkereső évkezdet után április végén kaptam egy levelet, melyben ékszertervezőt kerestek az idei Sziget Fesztivál új, prémium kategóriás merchandising boltjába. Őszintén szólva kissé hitetlenkedve, de elmentem a megbeszélésre, ahol kiderült, hogy hippis-bohém-fesztiválos stílusú saját kollekciót szeretnének ebbe az új típusú boltba. Nos: azt hiszem ekkor szerettem bele az egészbe. Mintha nekem  találták volna ki ezt: gimnáziumi éveim minimum felét Beatles és Hair dalok dúdolásával, fehér ruháim batikolásával, rojtos tarisznyák varrásával töltöttem. Sőt mi több, megvalósult a korábbi kívánságom: megadott paraméterek alapján egymár létező márkának, szervezetnek tervezhetek egy Sziget+Vadjutka jelzésű kolleciót. Mi ez, ha nem maga az álommeló, a szerelem?! A tervezés, az egyeztetések, a kivitelezés, a gyártás megszervezése már szinte zökkenők nélkül ment: mondom, mi ez, ha nem a tökéletes projekt?
Szeretném megköszönni a Sziget Merchandising csapatának, hogy engem választottak: ez a megbízás bearanyozta az elmúlt hónapjaimat.

Ami pedig az ékszereket illeti: Fesztivál számára készült epres, ananászos, tollas és rojtos ékszerek limitált darabszámban a Sziget ideje alatt (augusztus 9-16.) a prémium Sziget Merchandising boltban lesznek kaphatóak. Íme néhány kép ízelítőnek, ám ez korántsem a teljes kollekció. A képeket köszönöm Bernát Gábornak és Papp Dórának: végre egyszer beöltözhettem Janis Joplinnak!

0

0

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.