Folytatódik a Vadjutka Rikkancs programban aktívan résztvevő bloggerinák bemutatkozása:  ma újabb öt lányt ismerhetünk meg. (A sorozat első része itt olvasható, a második pedig itt.)

És hogy még izgalmasabb legyen a bemutatkozásuk egy kis játékot is kapcsoltam a sorozathoz: ha elérjük az ötven fős létszámot, azaz már ötven Vadjutka Rikkancs lesz a nagyvilágban, akkor az ötven Rikkancs egyike megnyeri azt az ékszert, ami neki a legjobban tetszik az ékszereim közül! Tehát akkor: induljon a minisorozat, aki pedig Vadjutka Rikkancs szeretne lenni, az itt tájékozódhat!

A Rikkancsok amellett, hogy kiválasztották kedvenc ékszerüket, a következő kérdésekre válaszoltak:

* Ha egy jó barátod mutatna be téged, mit mondana rólad 1 mondatban?
* Miről írsz legszívesebben a blogodon?
* Hogyan képzeled el magad 5 év múlva?

Tóth Tímea, csipkebogyó

Tóth Tímea csicskenye blog

* No, ezt egy szóval el tudtam volna intézni-bolondos…talán. De megkérdeztem egy jó barátnőm, s ő ezt mondta: Kedves lány, aki kreatívan alakítja a világot maga körül szívmelengetővé.

* Húha! Valójában még nem forrott ki teljesen. Egyenlőre képeket osztok meg, illetve játékokat, más bloggerekét is. Legszívesebben elkészítési módokról, újrahasznosítási technikáimról írnék.

* Reményeim szerint újrahasznosított tárgyaim nagyobb érdeklődést keltenek majd…Csodás lenne ilyen boltot nyitni.

Klemmné Durst Bea, milentin

klemné durst bea milentin blog

* “Ő az az ember, aki a leglehetetlenebb alapanyagokból képes szép dolgok készítésére”-mondta ezt a férjem, aki a legjobb barátom!

* Az készülőben lévő, illetve elkészült egyedi alkotásokról, tervekről.

* Ne siessünk úgy előre. A jelenben próbálom megtalálni azt, amiben megmutathatom önmagam,amivel másoknak is örömet okozhatok, mint feleség, anya és nem utolsó sorban mint “Milentin”.

Ráczkó Anna, mazsoladesign

ráczkó anna mazsoladesign

* Hű, ez nehéz kérdés…Talán valami ilyesmit: Viccesen szétszórt, pesszimista (hajlamos túl sokat gondolkodni), mindig rohan, örök gyerek, túl sokat beszél, kreatív, művészet- és zenekedvelő. (Bár nem tudom…:))

* A blogomat az általam készített –főleg süthető gyurma- ékszerek és egyéb kreatív dolgok bemutatására hoztam létre- kiegészítve Meska boltomat. Szerettem volna, hogy aki Meskán rám talál, ne csak a kész terméket láthassa, hanem a munkát, a gondolatot is mögötte…. Néha kicsit kilépek ebből a profilból, és általam kedvelt dolgokról (zenékről, könyvekről, filmekről, versekről), vagy a mindennapjaimról írok- betekintésként a hétköznapokba.

* Ez még számomra is rejtély- de szívesen fantáziálok a jövőről, van jó néhány tervem… Munka/ szakma szintjén éppen idevág/ aktuális ez a kérdés.
Most a BA-t végzem az ELTÉn Anglisztika- Portugál szakpárral, ennek keretében Erasmus félévemet töltöm Lisszabonban. (Kicsit szünetel az alkotás februárig…)
De fontos döntés előtt állok most az MA-felvételit illetően, ami azt is meghatározza mi lesz velem pár év múlva- nem könnyű a döntés. Valószínűleg tanítani fogok, legjobban azt tudom elképzelni, hogy felnőtteket vagy kicsi gyerekeket nyelviskolában, kicsit szabadabban. Mellette el tudnék képzelni idegenvezetést, fordítást, ami ezt kiegészíti. (Meg persze igyekszem kiélni a kreativitást a mindennapokban- legyen szó ékszerkészítésről, rajzolásról, festésről …Utóbbi szinte egész életemben végigkísért, de nem indultam el ezen a pályán. Ennek ellenére úgy gondolom, hogy nem függ iskolázástól- Amit igazán szeretsz csinálni, sosem hagy cserben téged, sőt talán a foglalkozás-szinten űzés számomra elvenné a varázsát…)
A fontosabb dolgokat illetően….Kicsit több mint másfél éve van egy nagyszerű Dávidom akit nagyon szeretek- és ennek fényében együtt képzelem el a jövőnket is. Szeretnék családot, nagyon- legalább három gyereket- meglátjuk, ebből mi valósulhat meg, mert ma ez nem egyszerű…
Tehát egy boldog családban képzelem el magam, feleségként és anyukaként- emellett megélve törekvéseimet a munkát illetően. De nem érzem úgy hogy a hagyományos értelemben vett munkahelyi „sikert” szeretném elérni. Többet jelent ha a magánéletemben érek el „sikereket” és ha ösztönözhetem a tanítványaimat a fejlődésre.

Keliger Szandra, gyurmania

keliger szandra gyurmania

* “Sok szépet tudnék mondani, nagyon kreatív, kedves, mosolygós, és próbálod mindenkiben a jót is látni, ami manapság igen ritka.”

* A legszívesebben arról írok, ha olyan ékszereket készítek, amik közel állnak a szívemhez, vagy ha arról tudok beszámolni, hogy egy vásár vagy rendezvény keretében személyesen is megismerhetjük a “rajongóinkat” 🙂

* 5 év múlva szeretnék már külföldön is aktív lenni, több boltban is árusítják majd az ékszereim és sok-sok-sok időt tudok majd az ékszerkészítésre szánni(nem úgy, mint most:) Esetleg egy második gyerkőcünk is lesz már akkor.

Nyirati Rita, zazálea

nyirati rita zazálea táska

* Nem a legegyszerűbb eset, de lesz belőle valami.:o)
* A blogomat éppen azért szeretem, mert mindenről írok benne, ami én vagyok,  elkészült táskák, olvasásélmények, humor, gasztronómia, vélemény, hibák és örömök.
* Öt év múlva? Egy jól prosperáló vállalkozás élén szeretnék lenni a férjemmel, mosolygósan és elégedetten.

0

3

3 thoughts on “Kik azok a Vadjutka Rikkancsok? Minisorozat / 3.

  1. Pingback: Kik azok a Vadjutka Rikkancsok? Minisorozat / 4. | Vadjutka.hu - egyedi design ékszer, textilékszer és kiegészítők

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.