Barion Pixel

1053, Budapest Kossuth Lajos utca 14-16. PART Studio az udvarban. Nyitva: H-P: 11:00-19:00, Szo: 10-14.

1053, Budapest Kossuth Lajos utca 14-16. PART Studio az udvarban
Nyitva: H-P: 11:00-19:00, Szo: 10-14.

Keresés
Close this search box.

12 éves kora óta ismerem, ő a legrégebbi fiúbarátom. Dani (aki mellesleg gimnáziumi barát öccse) olyan, akit mindenki szeret.
Az 1994/95-ös tanév volt a legjobb: mindennap – vagy majdnem legalábbis – együtt ténferegtünk. Hol a körúton baktattunk, hol gofrit ettünk a Jégbüfében, hol pedig a lábunk lógattuk Gellért püspök szobráról. De szigorúan csak délutánonként.
Egy péntek este elmentünk a Hunnia Caféba egy-két barátnővel, és ő is ott volt: nagyjából fürtökben lógtak rajta a lányok. Akkor rádöbbentem, hogy ő is felnőtt, már nem az a helyes kisfiú, aki pár évvel korábban majdnem feldöntött egy kosárpályán. És ez nagyon furcsa volt. Jött a szalagavató, és ő megsértődött, amiért nem vele táncoltam. Jött a ballagás, majd nekem az egyetem, és a meghitt kis közösségünk lassan elpárolgott, egyszerűen elágaztunk egymástól. Legközelebb öt évvel később éreztem újra ezt a melegséget: Dani levele sokat segített a lelki egészségem viszonylagos megőrzésében, a bánatos özvegy szerep elkerülésében.

Aztán pár éve, újra összerakva a képeket, utólag megállapítottam: 94/95-ben szerelmes voltam. De akkoriban bátorságom egy nyúléval vetekedett, gátlásaimnak se szeri se száma nem volt. Leginkább mégis a három év korkülönbséget gondoltam hatalmas szakadéknak, hiszen a korabeli szerepelvárások és sztereotípiák a jótékony korkülönbséget (a lányhoz viszonyítva) felefele, és nem lefele értelmezték. (És ezek ma sincsenek másképp.)

A tegnapi esküvőjén annyit táncoltam, hogy lila folt lett a csípőmön. (Egyszerűen egyetlen emlékképem sincs arról, hogy így nekimentem volna valaminek.) Ők voltak a legszebb pár, ever.

Ezek is érdekelhetnek

Amikor a ruha teszi az ékszert

Itt az idő, hogy vibráló színekben tündökölj! Felejtsd el azokat a színharmóniákra vonatkozó szabályokat, amiket korábban hallottál, légy merész. Talán nem is gondolnád, hogy például egy megfelelő színű fülbevaló milyen mértékben tudja feldobni a ruhát...

Paloma azt jelenti: galamb. Nekem sok minden mást is jelent.

A név kötelez – szokták mondani. Szeretném hinni, hogy így van. A Paloma kollekció a Paloma Artspace Művészudvar 10. születésnapjára készült. A Paloma Artspace – mely számos hazai tervezőnek ad otthont – pontosan 10 éve, májusban...

Akinek van mit megköszönni

Közeleg az év vége, a ballagások,  pedagógusnap és már érkeznek az első megrendelések hozzám azoktól, akik a kedvenc tanárok munkáját szeretnék megköszönni egy emlékezetes ékszerrel. Ilyenkor nekem is eszembe jutnak azok az oktatók, akik segítettek...

Heti kedvenc

Madarak naplementében – ezüst nya..

Elkapott pillanatok: a távozó madarakat elnyeli a lemenő Nap. 

925-ös finomságú ezüstből készült medál lemenő Nappal és aranyozott madarakkal.

A nyakláncot megrendelés esetén készítem el: körülbelül 2 hét a készítési idő. 

Mérete:

* a lánc 45 cm hosszú, de kérhető más hosszúsággal is
* a medál 3 cm hosszú

 

Szállítás:
* Az ékszereket bélelt dobozban szállítom, pufi borítékban, elsőbbséggel.
* Ha szeretnél ajándékcsomagolást, akkor kérlek, azt jelezd előre.

Megnézem

NE MARADJ LE A LEGÚJABB AKCIÓKRÓL!

Nagyon ritkán küldök levelet, de azt megéri elolvasni.