Barion Pixel

1053, Budapest Kossuth Lajos utca 14-16. PART Studio az udvarban. Nyitva: H-P: 11:00-19:00, Szo: 10-14.

1053, Budapest Kossuth Lajos utca 14-16. PART Studio az udvarban
Nyitva: H-P: 11:00-19:00, Szo: 10-14.

Keresés
Close this search box.

Fogadkozom magamban, hogy én aztán nem fogok úgy viselkedni, mint a szüleim. Én biztos nem fogok 30 évig ugyanazon rágódni, körbe-körbe járni. És néha teljesen megijedek magamtól, mert anyukám reakcióit vélem felfedezni magamban. Ilyenkor visszahőkölök, jobban megértem őt, de tudom: nem akarok így élni, bizonytalanul, követelőzve, mint egy kisgyerek.
Persze érthető a dolog: mégiscsak ebben éltem 22 évig. De tudok-e változtatni a beégetett programon, felismerem-e a szituációkat, a félrevivő gondolatmeneteket?
***

Hugom sírva érkezett haza: rossz kedvének egyik részét az képezi, hogy nem lehet a barátjával. Nemcsak most, az első egyedül töltött hét után, de általában is kissé morózus, ha nem találkozhat vele. Ijesztő ezt látnom: nem biztos, hogy jó, ha érzelmileg ennyire függ valakitől. Persze szólni nem lehet, hogy “Anikó, ne függjél, mert hosszú távon az nem jó neked”, mert úgysem hiszi el, meg ő úgyis szerelmes. csak asszisztálni lehet a valamikori (remélhetőleg nem túl fájdalmas) felismeréshez.
A másik oldalról meg érthető az egész: 19 évesen kikerült a kis meleg fészekből, most már neki kell megteremtenie az életét; perszehogy nagyon várja a megszokott, biztonságos dolgokat, embereket.

***
A buliban ismét alakítottam: (majdnem) sikerült bemutatkoznom valakinek, akit kb 10 éve ismerek, csak most 14 kilóval több van rajta, mint legutóbbi találkozásunkkor.

Ezek is érdekelhetnek

Nyaraláskor is őrizd meg a stílusodat!

Praktikus tanácsok nyári ékszer-viseléshez Az év egyik legjobb időszaka ez, amikor egy időre hátrahagyod a hétköznapokat és ünnepelheted az életet! Amikor pakolod a bőröndödet, ne felejtsd otthon a kedvenc ékszereidet sem, hiszen ugyanúgy öltöztet, mint...

Amikor a ruha teszi az ékszert

Itt az idő, hogy vibráló színekben tündökölj! Felejtsd el azokat a színharmóniákra vonatkozó szabályokat, amiket korábban hallottál, légy merész. Talán nem is gondolnád, hogy például egy megfelelő színű fülbevaló milyen mértékben tudja feldobni a ruhát...

Paloma azt jelenti: galamb. Nekem sok minden mást is jelent.

A név kötelez – szokták mondani. Szeretném hinni, hogy így van. A Paloma kollekció a Paloma Artspace Művészudvar 10. születésnapjára készült. A Paloma Artspace – mely számos hazai tervezőnek ad otthont – pontosan 10 éve, májusban...

Heti kedvenc

Madarak naplementében – ezüst nya..

Elkapott pillanatok: a távozó madarakat elnyeli a lemenő Nap. 

925-ös finomságú ezüstből készült medál lemenő Nappal és aranyozott madarakkal.

A nyakláncot megrendelés esetén készítem el: körülbelül 2 hét a készítési idő. 

Mérete:

* a lánc 45 cm hosszú, de kérhető más hosszúsággal is
* a medál 3 cm hosszú

 

Szállítás:
* Az ékszereket bélelt dobozban szállítom, pufi borítékban, elsőbbséggel.
* Ha szeretnél ajándékcsomagolást, akkor kérlek, azt jelezd előre.

Megnézem

NE MARADJ LE A LEGÚJABB AKCIÓKRÓL!

Nagyon ritkán küldök levelet, de azt megéri elolvasni.