Barion Pixel

1053, Budapest Kossuth Lajos utca 14-16. PART Studio az udvarban. Nyitva: H-P: 11:00-19:00, Szo: 10-14.

1053, Budapest Kossuth Lajos utca 14-16. PART Studio az udvarban
Nyitva: H-P: 11:00-19:00, Szo: 10-14.

Keresés
Close this search box.

Ez többnyire egy (belső) monológ, ami sok dolog miatt jött létre. Részben öngyógyítás (ahogy a naplóírás nálam, általában), részben önmegismerés, részben egy kis exhibicionizmus, részben írásgyakorlat, részben mások véleménye felőli érdeklődés, és részben idealizmus: nyitásommal talán egy hangyafasznyit hozzájárulok egy jobban működő nyilvánosság kialakulásához. (A szakmai, közéleti – tehát nem egoblogok – blogok, viták meg talán méginkább többet tesznek/tehetnek ezügyben.)

A paradox a dologban az, hogy mindenféle okoknál fogva, néha nem a leglényegebbet írom, merthát az mégiscsak magánügy, akit érdekel, az kérdezze meg. Akkor meg mivégre ez az egész? Betölti-e fentebbi célját a blog?
****

Tegnap találtam magamnak valamit. A szomszédban tavaly ősszel kivágták a nagy nyárfát, pontosabban, csak egy egyméteres kopasz csonkot hagytak. Most pedig már a második emeletig ér, zöldellnek a levelei és csodaszép, erős. Azt képzelem, hogy ez a fa vagyok (leszek) én.
****

Nem világít az MR-ben – mármint a csontvelő (asszem). És ez jó, mert újraépülnek a sejtek, szövetek anyukámban. Jelen körülmények közt ez jó hír, habár tudja, sosem gyógyul meg teljesen.

A tegnapi nap felfedezése volt az is, hogy megláttam az ujján egy pecsétgyűrűt. Végigfutott a hátamon a hideg, és feltettem a kérdést magamnak: ugyan miért is tetszett nekem valaki, aki képes pecsétgyűrűt felvenni?!

Ezek is érdekelhetnek

Nyaraláskor is őrizd meg a stílusodat!

Praktikus tanácsok nyári ékszer-viseléshez Az év egyik legjobb időszaka ez, amikor egy időre hátrahagyod a hétköznapokat és ünnepelheted az életet! Amikor pakolod a bőröndödet, ne felejtsd otthon a kedvenc ékszereidet sem, hiszen ugyanúgy öltöztet, mint...

Amikor a ruha teszi az ékszert

Itt az idő, hogy vibráló színekben tündökölj! Felejtsd el azokat a színharmóniákra vonatkozó szabályokat, amiket korábban hallottál, légy merész. Talán nem is gondolnád, hogy például egy megfelelő színű fülbevaló milyen mértékben tudja feldobni a ruhát...

Paloma azt jelenti: galamb. Nekem sok minden mást is jelent.

A név kötelez – szokták mondani. Szeretném hinni, hogy így van. A Paloma kollekció a Paloma Artspace Művészudvar 10. születésnapjára készült. A Paloma Artspace – mely számos hazai tervezőnek ad otthont – pontosan 10 éve, májusban...

Heti kedvenc

Madarak naplementében – ezüst nya..

Elkapott pillanatok: a távozó madarakat elnyeli a lemenő Nap. 

925-ös finomságú ezüstből készült medál lemenő Nappal és aranyozott madarakkal.

A nyakláncot megrendelés esetén készítem el: körülbelül 2 hét a készítési idő. 

Mérete:

* a lánc 45 cm hosszú, de kérhető más hosszúsággal is
* a medál 3 cm hosszú

 

Szállítás:
* Az ékszereket bélelt dobozban szállítom, pufi borítékban, elsőbbséggel.
* Ha szeretnél ajándékcsomagolást, akkor kérlek, azt jelezd előre.

Megnézem

NE MARADJ LE A LEGÚJABB AKCIÓKRÓL!

Nagyon ritkán küldök levelet, de azt megéri elolvasni.