Barion Pixel

1053, Budapest Kossuth Lajos utca 14-16. PART Studio az udvarban. Nyitva: H-P: 11:00-19:00, Szo: 10-14.

1053, Budapest Kossuth Lajos utca 14-16. PART Studio az udvarban
Nyitva: H-P: 11:00-19:00, Szo: 10-14.

Keresés
Close this search box.

Cooperation / Együttműködés

Megintcsak fantasztikus dolog történt a világban: kooperáció!
Történt, hogy Greet – aka fleurfatale – és Veerle – aka Nevousinstallezpas -, két belga ékszerkészítő gondolt egyet, és úgy döntöttek, hogy közösen tartanak egy kiállítást/vásárt Greeték lakásában, “Open House” címmel. Ettől már eleve melegedik a szívem: egyrészt két textil (!!) ékszeres összefog – azaz nem versenytársként néznek egymásra – , valmint az egyik beengedi otthonába a sok embert (ahol egyébként férjével és 4 gyerekével él). A történet innentől mégszebb: Greet írt nekem, hogy szívesen kirakná üveggyűrimet…na ettől meg tényleg lehidaltam: része lehetek egy ilyen összefogásnak. Vagdostam, sütöttem, postáztam és kiküldtem 10 gyűrűt. A vásár most hétvégén volt és óriási siker, természetesen. A hab a tortán pedig az, hogy Greet és Veerle olyan gyönyörűen rendezte be a vásárt, hogy ha a vásár előtt látom a képeket, akkor tuti odamegyek, nem érdekel a drága repjegy.
Annyira szeretném, ha ilyen valóra válhatna itthon is!

OK, my friends here is a truly lovely story. Some of you may have read about Greet’s – aka fleurfatale – and Veerle’s – aka Nevousinstallezpas – exhibition/fair called “Open House” at Greet’s house, last weekend. The stoiry in a few words: these two amazing textile jewelry makers organized an exhibition / fair of their jewelry for a lot of people.
What is in this story for me? The basic message for me is cooperation; which is not a very common phenomena among my countrymen, or at least it wasnt in the last 100-150 yrs (hopefully it is changing now, from babystep to babystep). That is why this whole story warms my heart: instead of being competitors, these two ladies cooperate, and of course with a huge success. Maybe it is not a big deal for non-Hungarians, but it is for me.
And now the topping: Greet invited my fused glass rings to this exhibition. This fact tottally melted my heart: I can be part of this cooperation. So I cut glas, baked and packed 10 rings. The fair was a success, and they arranged their jewelry so amazingly nicely, that I would have gone there – not caring about the expensive flights – if I saw the pics earlier.

Gyűrűim a házi vásáron / My rings at the Open House exhibition

Gyönyörű, gyönyörű elrendezés (jobb oldali képen Greet és Veerle) / Beautiful, beautiful presentation (Greet and Veerle on the photo)

Ezek is érdekelhetnek

Nyaraláskor is őrizd meg a stílusodat!

Praktikus tanácsok nyári ékszer-viseléshez Az év egyik legjobb időszaka ez, amikor egy időre hátrahagyod a hétköznapokat és ünnepelheted az életet! Amikor pakolod a bőröndödet, ne felejtsd otthon a kedvenc ékszereidet sem, hiszen ugyanúgy öltöztet, mint...

Amikor a ruha teszi az ékszert

Itt az idő, hogy vibráló színekben tündökölj! Felejtsd el azokat a színharmóniákra vonatkozó szabályokat, amiket korábban hallottál, légy merész. Talán nem is gondolnád, hogy például egy megfelelő színű fülbevaló milyen mértékben tudja feldobni a ruhát...

Paloma azt jelenti: galamb. Nekem sok minden mást is jelent.

A név kötelez – szokták mondani. Szeretném hinni, hogy így van. A Paloma kollekció a Paloma Artspace Művészudvar 10. születésnapjára készült. A Paloma Artspace – mely számos hazai tervezőnek ad otthont – pontosan 10 éve, májusban...

Heti kedvenc

Madarak naplementében – ezüst nya..

Elkapott pillanatok: a távozó madarakat elnyeli a lemenő Nap. 

925-ös finomságú ezüstből készült medál lemenő Nappal és aranyozott madarakkal.

A nyakláncot megrendelés esetén készítem el: körülbelül 2 hét a készítési idő. 

Mérete:

* a lánc 45 cm hosszú, de kérhető más hosszúsággal is
* a medál 3 cm hosszú

 

Szállítás:
* Az ékszereket bélelt dobozban szállítom, pufi borítékban, elsőbbséggel.
* Ha szeretnél ajándékcsomagolást, akkor kérlek, azt jelezd előre.

Megnézem

NE MARADJ LE A LEGÚJABB AKCIÓKRÓL!

Nagyon ritkán küldök levelet, de azt megéri elolvasni.