Barion Pixel

1053, Budapest Kossuth Lajos utca 14-16. PART Studio az udvarban. Nyitva: H-P: 11:00-19:00, Szo: 10-14.

1053, Budapest Kossuth Lajos utca 14-16. PART Studio az udvarban
Nyitva: H-P: 11:00-19:00, Szo: 10-14.

Keresés
Close this search box.

Ékszertárolás: Ékszerfa! / Jewelry display: Jewelry Tree!

ékszerfa / jewelry tree, jewelry organizer

(Scrolll down for English text.)

Bizony, bizony! Új területre kirándultam; persze az ékszerek területén maradva, de mégis kicsit máshova. Egy ideje már forgott a fejemben, hogy legyen saját ékszerfám, ám ez hosszú ideig csak terv maradt egészen idén nyárig, amikor is találkoztam valakikkel, akik fantasztikusan profi hozzáállásával meg is valósult a terv: egy letisztult, üde, mégis praktikus ékszertároló láncoknak, fülbevalóknak és karkötőknek. Ez a remek partner ezúttal a Csipkedesign volt, akikkel biztos nem ez volt az utolsó közös projektem!

Az ékszerfa két részből áll, ám nagyjából 15 másodperc alatt összeszerelhető – ezért már most mondom, hogy nem érdemes ezzel gyorsasági versenyt rendezni, mert mindenki nyerne -: 26 cm széles és 29 cm magas, azaz egy éjjeli szekrénykén is elfér. Személy szerint nekem ékszerek nélkül is tetszik (tárolok is egyet a polcomon), de persze az ékszerfa attól ékszerfa, hogy nyakláncok, karkötők és fülbevalók lógnak róla.

Az ékszerfa megtekinthető az online boltomban, illetve a Madách téri boltban is.

És most a lényeg, következzék a múlt heti nyereményjáték nyertese. Nagyon sokan játszottak, és szinte mindenkinek sikerült kirakni a kirakóst (azaz biztos nagyon könnyű volt, legközelebb nem leszek ilyen vajszívű!). A nyertes pedig: a 95-ös sorszámú versenyző, Rajnai Eszter! Gratulálok!

jewelry stand / ékszertartó

Yes, here it is!

I designed something new! It is not jewelry, but something for jewelry: a jewelry tree for necklaces, bracelets and earrings. (See pictures above.) I have had in mind a jewelry tree like this for some time, and this summer I met a very professional couple, who helped in realizing this fresh, sweet yet simple jewelry stand. I am sure: this wasnt my last project with Csipkedesign, who are my partners in making this jewelry organizer.

The jewelry tree consits of two parts: the tree itself, and the “pillar”, but it takes 15 seconds to put them together at the maximum. It is 29 cm (11 inch) tall and 26 cm (10 inch) wide, so it can be stored in a smaller space as well. Personally, I like it without jewelry as well (I have one as a home decor item at home on my shelf), but of course necklaces, bracelets and earrings make a jewelry tree a jewelry tree.

From now on you can see it in my etsy shop!

And now the result of the puzzle game from last week: the game had lot of participants, and most of them could easily do the puzzle (next time I will prepare a more difficult puzzle, since it was too easy!). The winner of the game is participant 95. who is Eszter Rajnai! Congrats!

Ezek is érdekelhetnek

Nyaraláskor is őrizd meg a stílusodat!

Praktikus tanácsok nyári ékszer-viseléshez Az év egyik legjobb időszaka ez, amikor egy időre hátrahagyod a hétköznapokat és ünnepelheted az életet! Amikor pakolod a bőröndödet, ne felejtsd otthon a kedvenc ékszereidet sem, hiszen ugyanúgy öltöztet, mint...

Amikor a ruha teszi az ékszert

Itt az idő, hogy vibráló színekben tündökölj! Felejtsd el azokat a színharmóniákra vonatkozó szabályokat, amiket korábban hallottál, légy merész. Talán nem is gondolnád, hogy például egy megfelelő színű fülbevaló milyen mértékben tudja feldobni a ruhát...

Paloma azt jelenti: galamb. Nekem sok minden mást is jelent.

A név kötelez – szokták mondani. Szeretném hinni, hogy így van. A Paloma kollekció a Paloma Artspace Művészudvar 10. születésnapjára készült. A Paloma Artspace – mely számos hazai tervezőnek ad otthont – pontosan 10 éve, májusban...

Heti kedvenc

Madarak naplementében – ezüst nya..

Elkapott pillanatok: a távozó madarakat elnyeli a lemenő Nap. 

925-ös finomságú ezüstből készült medál lemenő Nappal és aranyozott madarakkal.

A nyakláncot megrendelés esetén készítem el: körülbelül 2 hét a készítési idő. 

Mérete:

* a lánc 45 cm hosszú, de kérhető más hosszúsággal is
* a medál 3 cm hosszú

 

Szállítás:
* Az ékszereket bélelt dobozban szállítom, pufi borítékban, elsőbbséggel.
* Ha szeretnél ajándékcsomagolást, akkor kérlek, azt jelezd előre.

Megnézem

NE MARADJ LE A LEGÚJABB AKCIÓKRÓL!

Nagyon ritkán küldök levelet, de azt megéri elolvasni.