Barion Pixel

1053, Budapest Kossuth Lajos utca 14-16. PART Studio az udvarban. Nyitva: H-P: 11:00-19:00, Szo: 10-14.

1053, Budapest Kossuth Lajos utca 14-16. PART Studio az udvarban
Nyitva: H-P: 11:00-19:00, Szo: 10-14.

Keresés
Close this search box.

A Vadjutka Rikkancs Program emberek és blogok olyan hálózata, akik kedvelik az ékszereimet, magukhoz közel állónak érzik azt az életérzést, amit az ékszereim adnak.  A Vadjutka Rikkancs Program keretében ezt a sok pozitív energiát szeretném meghálálni mindazoknak, akik blogjukkal támogatnak: a programban résztvevők többször is felhasználható 20%-os engedményt kapnak a boltomban mindaddig, amíg Rikkancsságuk tart.

Ha szeretnél te is Vadjutka Rikkancs lenni, akkor itt tudod elolvasni a részleteket.

* * * * * * *Vadjutka Rikkancsok* * * * * * *

ZAZÁLEABANNER 150 theialogo 150 szigami

maiko_150 kinema_banner_150 davir 150

Erikabanner 150meilingerzita 150x150 anaisz 150

buttondollbanner 150 ov-embl-atl 150 px bogarkrea150

cséjé Pipitér soledad

kreativoazis tündéri lonkaviktart

sucreriesandco myfashionlustlist perlesmagiques

jandoprobak édességbolt Tündérműhely

kricsár annamária laluna lolli-design

kicsikincsem city charms suziartbag

waltz elza miletin rongybazar gyurmania

textilcsoda mazsoladesign csipkebogyó

Cseresznyéslány emescoffer puer et puella

pandarte fanfiction heliglass

miracle factory tánctér habos-babos

nieblascrap rougeandstyle idasagok

eszter horgol linadesign zöld gyöngy

milimfashion buborekszer cuckablog

famfacts madebyyou lidysign

Vélemény, hozzászólás?

Kezdem előröl a történetet. Van egy kedvenc amerikai blogom, amit szintén egy ékszer készítő lány, Jess ír: Makeunder My Life. Jess többnyire arról ír hihetetlenül kedvesen, nyíltan és őszintén, hogy milyen nehézségekkel találja szembe magát a privát és kisvállalkozói életében, és milyen módon igyekszik ezeket megoldani, s a blog által szeretne segíteni azoknak, akik hasonló cipőben járnak.

Van neki egy Nagyköveti programja – aminek én is részese vagyok -, melynek lényege, hogy akik szeretik az ő ékszereit, közel állónak érzik magukhoz, azok azzal válhatnak nagykövetté, hogy blogjukra kiteszik a bannerjüket. Cserébe Jess boltjában kedvezményesen lehet vásárolni mindaddig, amíg tart a Nagyköveti megbízatás.

Már régóta nézegettem ezt a Nagyköveti programot, és két hónapja csatlakoztam is, majd tovább gondolkoztam: miért is ne lehetne meghonosítani?

Innentől kezdve már ezen gondolkodtam, s így született meg a Legyél Te is Vadjutka Rikkancs program.

Szeretném meghálálni mindazoknak, akik blogjukkal támogatnak engem ebben: a programban résztvevők 20% engedményt kapnak a boltomban mindaddig, amíg Rikkancsságuk tart.

Hogy is működik ez?

1) Írj nekem egy e-mailt a Kapcsolat menüponton keresztül, melynek tárgya legyen az, hogy “Vadjutka Rikkancs”. Az e-mailbe írd bele a neved és a blogod címét.

2) Amint megérkezett a levél hozzám, megnézem (illetve megbeszéljük), hogy a blogodra milyen méretű banner lenne jó. Ezután elküldöm neked a bannert, amit a blogodon kell elhelyezni, s aminek a vadjutka.hu/shop linkre kell mutatni. Mindemellett az e-mailben elküldöm neked azt az egyedi azonosítót, amit akkor kell használni, ha Rikkancsként vásárolni szeretnél tőlem. Ez az azonosító addig használható, amíg a program részese vagy.

Ezt követően kiteszem én is a te blogod logóját (képét) és linkjét az én blogomra, a Vadjutka Rikkancsok külön oldalára. Minden hónapban külön bejegyzésben mutatom be a vadjutka.hu blogon az új Rikkancsokat, s így a ti blogotok forgalma is növekedhet.

Így néz ki a Vadjutka Rikkancs banner

VJ_RIKKANCS1

A Banner Barátok rovatban található kedves barátaim – akikkel már régóta tart banner-barátságunk – automatikusan részesei lehetnek ennek a programnak, már amennyiben szeretnék.

Mit gondoltok, tetszik? Aki szeretne Vadjutka Rikkancs lenni, az írjon nekem a Kapcsolat menüponton keresztül.

Egy válasz

Vélemény, hozzászólás?