Kezdem előröl a történetet. Van egy kedvenc amerikai blogom, amit szintén egy ékszer készítő lány, Jess ír: Makeunder My Life. Jess többnyire arról ír hihetetlenül kedvesen, nyíltan és őszintén, hogy milyen nehézségekkel találja szembe magát a privát és kisvállalkozói életében, és milyen módon igyekszik ezeket megoldani, s a blog által szeretne segíteni azoknak, akik hasonló cipőben járnak.

Van neki egy Nagyköveti programja – aminek én is részese vagyok -, melynek lényege, hogy akik szeretik az ő ékszereit, közel állónak érzik magukhoz, azok azzal válhatnak nagykövetté, hogy blogjukra kiteszik a bannerjüket. Cserébe Jess boltjában kedvezményesen lehet vásárolni mindaddig, amíg tart a Nagyköveti megbízatás.

Már régóta nézegettem ezt a Nagyköveti programot, és két hónapja csatlakoztam is, majd tovább gondolkoztam: miért is ne lehetne meghonosítani?

Innentől kezdve már ezen gondolkodtam, s így született meg a Legyél Te is Vadjutka Rikkancs program.

Szeretném meghálálni mindazoknak, akik blogjukkal támogatnak engem ebben: a programban résztvevők 20% engedményt kapnak a boltomban mindaddig, amíg Rikkancsságuk tart.

Hogy is működik ez?

1) Írj nekem egy e-mailt a Kapcsolat menüponton keresztül, melynek tárgya legyen az, hogy “Vadjutka Rikkancs”. Az e-mailbe írd bele a neved és a blogod címét.

2) Amint megérkezett a levél hozzám, megnézem (illetve megbeszéljük), hogy a blogodra milyen méretű banner lenne jó. Ezután elküldöm neked a bannert, amit a blogodon kell elhelyezni, s aminek a vadjutka.hu/shop linkre kell mutatni. Mindemellett az e-mailben elküldöm neked azt az egyedi azonosítót, amit akkor kell használni, ha Rikkancsként vásárolni szeretnél tőlem. Ez az azonosító addig használható, amíg a program részese vagy.

Ezt követően kiteszem én is a te blogod logóját (képét) és linkjét az én blogomra, a Vadjutka Rikkancsok külön oldalára. Minden hónapban külön bejegyzésben mutatom be a vadjutka.hu blogon az új Rikkancsokat, s így a ti blogotok forgalma is növekedhet.

Így néz ki a Vadjutka Rikkancs banner

VJ_RIKKANCS1

A Banner Barátok rovatban található kedves barátaim – akikkel már régóta tart banner-barátságunk – automatikusan részesei lehetnek ennek a programnak, már amennyiben szeretnék.

Mit gondoltok, tetszik? Aki szeretne Vadjutka Rikkancs lenni, az írjon nekem a Kapcsolat menüponton keresztül.

0

1

Egy vélemény: “Legyél Te is Vadjutka Rikkancs!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.