Folytatódik a Vadjutka Rikkancs programban aktívan résztvevő bloggerinák bemutatkozása:  ma újabb öt lányt ismerhetünk meg. (A sorozat első része itt olvasható, a második itt a harmadik pedig itt.)

És hogy még izgalmasabb legyen a bemutatkozásuk egy kis játékot is kapcsoltam a sorozathoz: ha elérjük az ötven fős létszámot, azaz már ötven Vadjutka Rikkancs lesz a nagyvilágban, akkor az ötven Rikkancs egyike megnyeri azt az ékszert, ami neki a legjobban tetszik az ékszereim közül! Tehát akkor: induljon a minisorozat, aki pedig Vadjutka Rikkancs szeretne lenni, az itt tájékozódhat!

A Rikkancsok amellett, hogy kiválasztották kedvenc ékszerüket, a következő kérdésekre válaszoltak:

* Ha egy jó barátod mutatna be téged, mit mondana rólad 1 mondatban?
* Miről írsz legszívesebben a blogodon?
* Hogyan képzeled el magad 5 év múlva?

Báder Noémi habos-babos.blogspot.com

habos-babos
*Sokan jellemeztek már sokféleképpen, de talán a legeslegtesthezállóbb az a két vélemény, melyek szerint én egy „gyagyás rózsaszínköd-függő” ; és egy  “sziniminiz-be bújtatott atomreaktor” vagyok.:)

* Természetesen az ékszereimről, azok elkészítésének hatásairól, vagyis hogy mit mi ihletett – és, eközben kicsit csurrantok-cseppentek magamból is, hogy én is, és az olvasóim is közelebb érezhessük magunkat egymáshoz.

*Boldogan, a kis csemetéim gyűrűjében, miközben habosbabos ékszerek készítésével foglalatoskodunk meleg kis családi kuckónkban:) És, mindemellett szeretném, ha addigra már nagyon sok, szép tetoválással lennék tele…

Molnár Éva selyemcsokor.blogspot.com/

selyemcsokor

* “Egy kifinomult ízléssel megáldott eredeti romantikus.”

* A saját alkotásaim közreadása mellett, nagyon szeretem mások hasonló témájú munkáit fotózni. Olyan ez mint egy elkötelezett gyűjtés. Nekem is, és másoknak is sok-sok ihletet ad. Ráadásul olyan helyeken szerzek információt, ahová nem sokan jutnak el. Nekem fontos, hogy az aki ellátogat a blogomra igazi különlegességekkel találja szembe magát.

* Szeretnék rátalálni az igazi elhivatottságomra, és közben fokozatosan visszatérni az eredeti szakmámhoz a bőrművességhez, amit örökül kaptam. Valamint szeretnék egy kis kézműves tábort megvalósítani nyaranta, ahol vidáman együtt ötletelnénk, és jobban megismernénk egymást. A magánéletemben szeretnék egy családot, akik szeretettel támogatnak ebben az életvitelben.

Svajda Erika zoldgyongy.blogspot.com/

zöldgyöngy

* Valószínűleg valami ilyesmit: jókat lehet vele filózni, de néha túlzásba viszi… 🙂

*A blogomon általában a gyöngyékszereimet mutatom meg néhány szóval, tehát nem az íráson van a fő hangsúly, inkább a képeken.

*5 év múlva is az lesz a hobbim, ami most, talán a munkám is, a többi pedig nagyon sok változós függvény, csak azt szeretném hinni, hogy boldog leszek. 🙂

Gál Ida Szilvia idasagok.blogspot.com

idaságok

* valószínűleg azt, hogy makacs és impulzív és nyughatatlan és gondoskodó….és hangos:)
* ami közlésre méltó abból amit készítek, ami foglalkoztat és ami történt velem, velünk
* gyakorló nagycsaládos anyukaként, aki továbbra is alkot, mert enélkül élni lehet, de minek?

0

0

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.