question mark

kép / photo: EarthLab

Van egy Titkos Projektem. Pontosabban kettőnknek van, mert ez egy közös Titkos Projekt. Még a múlt évben találtuk ki és lám, máris robog előre nagy sebességgel. Mindketten nagyon lelkesek vagyunk és nagyon-nagyon várjuk, hogy elkészüljön a nagy Titok, mert mindketten már nagyon rég óta szerettünk volna ilyet.

Most, hogy pár sorban háromszor is felemlegettem a Titok szót, gondolom mindenki tudja, hogy mi jön. Nem, a Titkos Projektet magát akkor sem árulom el, ha kikötöznek egy fához és zöldborsó főzelékkel etetnek.

Viszont a Titkos Partneremmel kiötlöttünk egy játékot: aki(k) kitalálják az ő kilétét, azok kellemes meglepetésben részesülnek! Találgatni a komment mezőben lehet és így elsőre még nem adunk segítséget!

***

I have a Secret Project! Or better say we have a Secret Project, because I have a Secret Partner in this project. We are very enthuisiastic, since the Secret Project is about something, that we both wanted for a long time. I will keep posting details about the Secret Project, but until the secret unfolds you can guess who is my (Hungarian) Secret Partner. Those who find out, will get a nice suprise!

0

28

28 thoughts on “Titkos Projekt 1 / Secret Project 1.

  1. Meilinger Zitára tippelek. Talán az ő grafikáival lesz közös ékszer? Buba, Portz? 🙂 Ha nem is ez a jó megoldás, adtam egy jó tippet, nemde? 🙂 Szerintem érdemes volna közös projektbe vágnotok!

  2. Urban:Eve

    Először Mácsár Andreára gondoltam, de mivel írtad, hogy van már helyes megfejtés, és rá nem tippeltek, ezért ő kis esett a listámból 🙂

  3. Szerintem Jeremy Ironssal kettesben bejárjátok Amerikát, és közben ő a Te ékszereidet hordja. Naaaaa?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.