Üzleti partnerek

Rendszeresen és szívesen dolgozom cégek és intézmények saját kollekcióin: marketing célokra hasznosítható (mint páldául partner-, vagy promo ajándék, sajtóajándék, kampányokat kísérő ajándék)  vagy merchandising termékek kifejlesztésén. Ezeket a Woody termékvonal fa alapanyagából tervezem, akár teljesen egyedi igényeknek eleget téve.

Mindemellett ez a termékvonal kiválóan alkalmas esküvői köszönőajándékok céljára is. Ha érdekel ez a lehetőség, keress meg bátran és beszéljünk róla!

Projektek:

Tudatos Vásárlók EgyesületeMéltányos kereskedelem kampány

Boldog banán, boldog csoki és boldog kávéscsésze – ezek a kitűzők készültek a Tudatos Vásárlók Egyesülete számára, amely a méltányos kereskedelmet támogató kampányához hasznosítja a cukiságokat.

kituzok kesz

Freshka + Vadjutka szerelemgyerek

A horgolt figurákat készítő Freshka nyuszi formája és a Woody kollekció házasságából született a Freshka+Vadjutka szerelemgyerek: nyuszis nyaklánc, kitűző és fülbevaló.

kozoskoll

Mozinet Mustang c. film

A filmforgalmazó számára az Oscar-jelölt Mustang c. filmhez készítettem fülbevalókat. A filmről és az ékszerek születéséről ebben a blogbejegyzésben lehet olvasni.

mustang_mix

Amnesty International

A nemzetközi emberijogi jogvédő szervezet számára kitűzőket és fülbevalókat terveztem az Amnesty színeivel. A kiegészítők az Amnesty Magyarország online boltjában kaphatóak.

promo

Petőfi Irodalmi Múzeum

A múzeum boltja számára alternatív kokárdákat és újraértelmezett március 15-ei kitűzőket terveztem, valamint közsimert magyar költők verseihez kapcsolódó  játékos kitűzőket.

 jozsefattmix     kokarda_mix

Katona József Színház

A Katona József színház önálló boltjának terveztem kiegészítőket az Illaberek c. előadásukhoz.

illaberek

Így szerettek ők – irodalmi szerelmeskönyv 2.

A nagy sikert aratott Így szerettek ők c. könyv második kötetének borítójára terveztem és kiviteleztem az ott látható, a magyar irodalom nagyjaival díszített nyakláncot.

igyszerettek_mix

Rájátszás

A kortárs költőkből és írókból álló zenekar számára gitáros kitűzők és gyűrűk, valamint a dalszövegekből kiragadott idézetes kitűzők készültek.

jun3 jun2

Marék Veronika

Az ismert meseíró és illusztrátor Boribon és Kippkopp fuguráihoz kapcsolódó gyermekékszereket és fajátékokat terveztem. 

marekv

Save

Save