Mit is mondhatnék? A Design Hét keretén belül megrendezett ehető ékszer workshopom sokkal jobban sikerült, mint gondoltam. Amikor kitaláltam / kitaláltuk az egészet, akkor egy olyan gyöngybolt képe lebegett a lelki szemeim előtt, ahol a gyöngyök színesek és ehetőek. A fenti képen látható: ez sikerült, köszönhető a sok színes tésztagolyónak (reneszánsz recept alapján készítette Erika, az Égigérő Paszuly bloggere) és a rengeteg színes zöldségnek és gyümölcsnek. Az eredmény pedig…. hát teljesen felülmúlta a képzeletemet. Nézzétek meg magatoknak milyen gyönyörű és színes ékszereket készítettek a résztvevők, és hogy mennyi érdekes forma hozható ki a körülöttünk lévő “alkatrészekből”.
***
What could I say? The edible jewelry workshop I had yesterday in my studioshop – as part of the Budapest Design Week – came out much better than I thought. When I (we) first thought of the idea, I had a picture of a beadshop in my mind, but with edible and colorful beads. Look at the photo above: we made it, thanks to Erika, gastroblogger of Égigérő Paszuly, who made colorful pastry beads based on an old renessaince receipt. And the result….was beyond my imagination! See it for yourself below: participants made so beautiful and colorful jewelry out of the edible components, that I am truly amazed!