Barion Pixel

1053, Budapest Kossuth Lajos utca 14-16. PART Studio az udvarban. Nyitva: H-P: 11:00-19:00, Szo: 10-14.

1053, Budapest Kossuth Lajos utca 14-16. PART Studio az udvarban
Nyitva: H-P: 11:00-19:00, Szo: 10-14.

Keresés
Close this search box.

Feeling spoiled / Elkényezteteve

Lately I feel really spoiled. In the last two weeks I got many suprise packages from my friends all over the world. Most of them – except for one – were scraps, so I had to find a new box for them and rearrange them again. But it was a sweet task. Thanks so much everyone!

Az elmúlt időkben elkényeztettek: több megelepetés csomagot is kaptam a világ minden tájáról a barátoktól. Egyet kivéve mindegyik maradék anyag volt, úgyhogy egy új dobozt kellett találni nekik és újra rendet rakni. De ez azért édes probléma volt. Köszönöm mindenkinek!

Do you see this amazing cuff made by Dawn from Latouchables? I sent her some fabric, and she sent this wearable collage back. Now I have the sweetest problem ever: I have to buy matching clothes! :-)

Látjátok ezt az elképesztő karkötőt, amit Dawn csinált a Latouchables boltból? Nemrég küldtem neki anyagokat és ezt a fantasztikus hordható kollázst küldte vissza. Most akkor a lehető legédesebb problémám van: hozzá illő ruhákat kell vennem :-).

latouch

The second pack came from a fellow Hungarian WAMP seller: Judit from Fércművek sent a huge pack of cute scraps!

A második csomag a szintén WAMP-os Judittól jött, akit többen inkább Fércművekként ismernek. Hatalmas adag édes maradék anyagot küldött.

ferc

The third pack arrived from far away: from Washington state. This is the second time that Colleen from BCharmer sends me her scraps, and I just love her scraps, and her wallets as well. I already have two wallets from her…but sooner or later I’ll need another one.

A harmadik csomag a messzi Washington államból jött. Colleen-től, a BCharmer boltból már másodszor kapok maradék anyagot és egyszerűen imádom őket, ahogy a tőle vásárolt két pénztárcámat is…..de az is lehet, hogy előbb vagy utóbb egy harmadikra is szükségem lesz.

bch

Ezek is érdekelhetnek

Nyaraláskor is őrizd meg a stílusodat!

Praktikus tanácsok nyári ékszer-viseléshez Az év egyik legjobb időszaka ez, amikor egy időre hátrahagyod a hétköznapokat és ünnepelheted az életet! Amikor pakolod a bőröndödet, ne felejtsd otthon a kedvenc ékszereidet sem, hiszen ugyanúgy öltöztet, mint...

Amikor a ruha teszi az ékszert

Itt az idő, hogy vibráló színekben tündökölj! Felejtsd el azokat a színharmóniákra vonatkozó szabályokat, amiket korábban hallottál, légy merész. Talán nem is gondolnád, hogy például egy megfelelő színű fülbevaló milyen mértékben tudja feldobni a ruhát...

Paloma azt jelenti: galamb. Nekem sok minden mást is jelent.

A név kötelez – szokták mondani. Szeretném hinni, hogy így van. A Paloma kollekció a Paloma Artspace Művészudvar 10. születésnapjára készült. A Paloma Artspace – mely számos hazai tervezőnek ad otthont – pontosan 10 éve, májusban...

Heti kedvenc

Madarak naplementében – ezüst nya..

Elkapott pillanatok: a távozó madarakat elnyeli a lemenő Nap. 

925-ös finomságú ezüstből készült medál lemenő Nappal és aranyozott madarakkal.

A nyakláncot megrendelés esetén készítem el: körülbelül 2 hét a készítési idő. 

Mérete:

* a lánc 45 cm hosszú, de kérhető más hosszúsággal is
* a medál 3 cm hosszú

 

Szállítás:
* Az ékszereket bélelt dobozban szállítom, pufi borítékban, elsőbbséggel.
* Ha szeretnél ajándékcsomagolást, akkor kérlek, azt jelezd előre.

Megnézem

NE MARADJ LE A LEGÚJABB AKCIÓKRÓL!

Nagyon ritkán küldök levelet, de azt megéri elolvasni.