Barion Pixel

1053, Budapest Kossuth Lajos utca 14-16. PART Studio az udvarban. Nyitva: H-P: 11:00-19:00, Szo: 10-14.

1053, Budapest Kossuth Lajos utca 14-16. PART Studio az udvarban
Nyitva: H-P: 11:00-19:00, Szo: 10-14.

Keresés
Close this search box.

Földi Paradicsom: az első termésünk / Paradise on Earth: our first crop

pakchoi / kínai kel

(Scroll down for English text)

Megvan az első termésünk a közösségi kertben: a pakchoi, azaz kínai kel. Igazából nem tudtuk, hogy elég érett-e már, ám ormányosbogarak kezdték ellepni a növényt, így gyorsabbnak kellett lennünk, és kihúztunk a földből egyet próbaképp. Az eredmény: gyönyörű, ízletes kínai kel. (Valaki tud valamit az ormányosbogarak elűzéséről esetleg?)

kínai kel a közösségi kertből / pakchoi fom he community garden

Kínában minden étterem étlapján “kínai zöldség” fedőnéven fut, úgyhogy gondoltam, csinálok én is, ha már van igazi pakchoi-om. Nem nagyon bonyolult, mondhatni elég egyszerű: a serpenyőben vajon megfuttattam fokhagymát, bele a pakchoi, só, bors, 5-7 percig fonnyad és kész is.

Biztosíthatok mindenkit: nagyon finom! (Képi illusztráció alább.) A pakchoi magokért nagyon hálásak vagyunk a MonJardin!-nek.

kínai kel elkészítve / Pakchoi is ready

We have our first crop from the communiy garden: a pakchoi. We did not know when should we harvest it, but some sort of beetles attacked our pakchoi, so we had to be quick. We harvested one piece for trial, and it worked: it is ready and delicious!

In China, all restaurants have these on thei menu under he name “Chinese vegetable”. Now, that we have it, I decided to make this side dish, which is extremly easy to do. All you need is melted butter, in which you put some garlic. After 1-2 minutes you put the pakchoi into the butter, stir itfor 4-5 minutes, and that is it, ready to eat!

You can believe me: it is very tasty! We are very grateful for MonJardin! for the seeds!

Ezek is érdekelhetnek

Nyaraláskor is őrizd meg a stílusodat!

Praktikus tanácsok nyári ékszer-viseléshez Az év egyik legjobb időszaka ez, amikor egy időre hátrahagyod a hétköznapokat és ünnepelheted az életet! Amikor pakolod a bőröndödet, ne felejtsd otthon a kedvenc ékszereidet sem, hiszen ugyanúgy öltöztet, mint...

Amikor a ruha teszi az ékszert

Itt az idő, hogy vibráló színekben tündökölj! Felejtsd el azokat a színharmóniákra vonatkozó szabályokat, amiket korábban hallottál, légy merész. Talán nem is gondolnád, hogy például egy megfelelő színű fülbevaló milyen mértékben tudja feldobni a ruhát...

Paloma azt jelenti: galamb. Nekem sok minden mást is jelent.

A név kötelez – szokták mondani. Szeretném hinni, hogy így van. A Paloma kollekció a Paloma Artspace Művészudvar 10. születésnapjára készült. A Paloma Artspace – mely számos hazai tervezőnek ad otthont – pontosan 10 éve, májusban...

Heti kedvenc

Madarak naplementében – ezüst nya..

Elkapott pillanatok: a távozó madarakat elnyeli a lemenő Nap. 

925-ös finomságú ezüstből készült medál lemenő Nappal és aranyozott madarakkal.

A nyakláncot megrendelés esetén készítem el: körülbelül 2 hét a készítési idő. 

Mérete:

* a lánc 45 cm hosszú, de kérhető más hosszúsággal is
* a medál 3 cm hosszú

 

Szállítás:
* Az ékszereket bélelt dobozban szállítom, pufi borítékban, elsőbbséggel.
* Ha szeretnél ajándékcsomagolást, akkor kérlek, azt jelezd előre.

Megnézem

NE MARADJ LE A LEGÚJABB AKCIÓKRÓL!

Nagyon ritkán küldök levelet, de azt megéri elolvasni.