Barion Pixel

1053, Budapest Kossuth Lajos utca 14-16. PART Studio az udvarban. Nyitva: H-P: 11:00-19:00, Szo: 10-14.

1053, Budapest Kossuth Lajos utca 14-16. PART Studio az udvarban
Nyitva: H-P: 11:00-19:00, Szo: 10-14.

Keresés
Close this search box.

Gombold újra – vasárnap / Rebutton on Sunday

Megvan a vasárnapi programom: megyek a Gombold Újra! – divat a magyar pályázat harmadik fordulójának számító divatshow-ra, a Szépművészeti múzeumba. A Gombold Újra pályázat lényege a magyar hagyományos minta – és formavilág modern, kortárs újraélesztése. A pályázaton én is indultam a Modern Magyarország sorozatom egy felturbózott változatával, az alábbi tervekkel. (A pályázati dokumentációban leadott inspirációs gyűjtést itt láthatjátok.) (Scroll down for the English part.)


A tervek külön-külön … (klikk a képre nagyításért) / My plans separately .. (click on pic for enlargement)

[singlepic id=989 w=320 h=240 float=center]

..és együtt. / …and together.

[singlepic id=990 w=320 h=240 float=center]

A 400 induló pályázóból az én tervemet is beválogatták a második fordulóba, ahol 68-an versenyeztek a harmadik forduló 35 helyéért. A második forduló feladata az ékszer elkészítése volt a tervek alapján. A tervemből pedig ezek lettek.

Nyaklánc / Necklace

Modern Magyarország - nyaklánc

Karkötő / Bracelet

Modern Magyarország - karkötő

Fülbevaló / Earrings

Modern Magyarország - fülbevaló

Sajnos a harmadik fordulóba már nem jutottam be, de büszkeséggel tölt el a tény, hogy a tervzsűri a terveim alapján kíváncsi volt az elkészült ékszerre, és megmutathattam őket a második fordulóban.

És most akkor szemezgessünk a harmadik fordulóba jutott, és a divatshow-n szereplő tervek közül, amiket valóságban is megnézek vasárnap fél hatkor a Szépművészeti Múzeumban!

Szabó Fruzsina

Pusztai Judit

Kárpáti Judit Eszter

Hendzsel Ilona és Nagy Mónika

Kis Szigeti Krisztina és Cselényi Eszter

Bicsérdi Ágnes

Bakos Éva Boglárka

***

On Sunday I am going to a fashion show: it is the 3rd round of a contest called  Rebuttoned: Hungarian is fashionable. The aim of this contest is to show: the traditional Hungarain patterns and forms can be used in contemporary fashion in a contemporary way.  I entered my works into this contest with an updated version of my Modern Hungary line. You can see my plans for the 1st round of the contest above (the hand-drawn pictures), and you could see my inspiration board earlier. ) 

In the first round 400 designers participated, and my plan was chosen into the 2nd round, in which 68 designers got the chance to show their project in reality. You can see my contest-jewelry above: a set consisting of necklace, earrings and a breacelet. The contest was tight: only 35 designers could get into the 3rd round, which is the fashion show itself.

Unfortunately I did not get into the 3rd round, but I am still proud for being chosen by the jury for the 2nd round. And now: lets see some of the plans that are participating in the fashion show on Sunday! (pics above)

Ezek is érdekelhetnek

Amikor a ruha teszi az ékszert

Itt az idő, hogy vibráló színekben tündökölj! Felejtsd el azokat a színharmóniákra vonatkozó szabályokat, amiket korábban hallottál, légy merész. Talán nem is gondolnád, hogy például egy megfelelő színű fülbevaló milyen mértékben tudja feldobni a ruhát...

Paloma azt jelenti: galamb. Nekem sok minden mást is jelent.

A név kötelez – szokták mondani. Szeretném hinni, hogy így van. A Paloma kollekció a Paloma Artspace Művészudvar 10. születésnapjára készült. A Paloma Artspace – mely számos hazai tervezőnek ad otthont – pontosan 10 éve, májusban...

Akinek van mit megköszönni

Közeleg az év vége, a ballagások,  pedagógusnap és már érkeznek az első megrendelések hozzám azoktól, akik a kedvenc tanárok munkáját szeretnék megköszönni egy emlékezetes ékszerrel. Ilyenkor nekem is eszembe jutnak azok az oktatók, akik segítettek...

Heti kedvenc

Madarak naplementében – ezüst nya..

Elkapott pillanatok: a távozó madarakat elnyeli a lemenő Nap. 

925-ös finomságú ezüstből készült medál lemenő Nappal és aranyozott madarakkal.

A nyakláncot megrendelés esetén készítem el: körülbelül 2 hét a készítési idő. 

Mérete:

* a lánc 45 cm hosszú, de kérhető más hosszúsággal is
* a medál 3 cm hosszú

 

Szállítás:
* Az ékszereket bélelt dobozban szállítom, pufi borítékban, elsőbbséggel.
* Ha szeretnél ajándékcsomagolást, akkor kérlek, azt jelezd előre.

Megnézem

NE MARADJ LE A LEGÚJABB AKCIÓKRÓL!

Nagyon ritkán küldök levelet, de azt megéri elolvasni.