Barion Pixel

1053, Budapest Kossuth Lajos utca 14-16. PART Studio az udvarban. Nyitva: H-P: 11:00-19:00, Szo: 10-14.

1053, Budapest Kossuth Lajos utca 14-16. PART Studio az udvarban
Nyitva: H-P: 11:00-19:00, Szo: 10-14.

Keresés
Close this search box.

I got a pack! / Pakkot kaptam!

In the last few weeks I got two more big pack of beautiful scraps. One of them arrived directly from Oslo: Emily from Ravenhill sent them. She makes colorful and cute matryoshka dolls, and she has sent me craps of her most beautiful fabrics!

Az elmúlt pár hétben kettő további csomagot kaptam telis-tele szép anyag-maradékokkal. Az egyik egyenesen Osloból jött: Emily, a Ravenhill bolt tulajdonosa küldte. Nagyon édes matrjoska babákat varr, és a legszebb anyagaiból küldött nekem felesleges darabkákat.

Among others, I got scraps of this colorful fabric….jewelry made of that is soon in my shop! Többek közt ebből a szép színes anyagból is kaptam…a belőle készült ékszer nemsokára a boltban!

A few days later, I got a letter from fellow Hungarian Etsian, Kata, that she bought Amy Buttler fabrics, and she has some sraps, and wants to give it to me. She was sooo cute: can I say no?
She sent me lovely scraps, and even a keyholder, or something like that, I am not sure what it is for, but it is beautiful.

Pár nappal később kaptam egy levelet Katától – akinek szintén van az etsy-n boltja -, hogy vett némi Amy Buttler anyagot, és van egy kis maradéka, elküldené nekem. Hát nem édes: lehet erre nemet mondani?! Szóval megkaptam a csodaszép anyagokat, és még pluszban egy kulcstartót is, bár nem vagyok benne biztos, hogy az kulcstartó, minden esetre szép.

You see the top scraps (blue and red): I will make jewelry of them for myself! Látjátok a tetején lévő kék és piros anyagokat? Na, azokból magamnak csinálok ékszert!


One more heart-warming news: Alessia, an Italian blogger featured my work on her blog..and it got lots of comments…in Italian. I wish I understood them.

És még egy szívmelengető hír: olasz blogger Alessia nagyon kedves posztot írt az ékszereimről…és sok komment is érkezett rá..sajnos olaszul. Bárcsak értenék egy kukkot belőle.

And at last, but not at least: Estella gave me a blog award. Thank you so much!
És végül, de nem utolsó sporban: Kaptam egy blog-díjat Estellától. Nagyon köszönöm!

That’s all folks for today.
Mára ennyit.

Ezek is érdekelhetnek

Nyaraláskor is őrizd meg a stílusodat!

Praktikus tanácsok nyári ékszer-viseléshez Az év egyik legjobb időszaka ez, amikor egy időre hátrahagyod a hétköznapokat és ünnepelheted az életet! Amikor pakolod a bőröndödet, ne felejtsd otthon a kedvenc ékszereidet sem, hiszen ugyanúgy öltöztet, mint...

Amikor a ruha teszi az ékszert

Itt az idő, hogy vibráló színekben tündökölj! Felejtsd el azokat a színharmóniákra vonatkozó szabályokat, amiket korábban hallottál, légy merész. Talán nem is gondolnád, hogy például egy megfelelő színű fülbevaló milyen mértékben tudja feldobni a ruhát...

Paloma azt jelenti: galamb. Nekem sok minden mást is jelent.

A név kötelez – szokták mondani. Szeretném hinni, hogy így van. A Paloma kollekció a Paloma Artspace Művészudvar 10. születésnapjára készült. A Paloma Artspace – mely számos hazai tervezőnek ad otthont – pontosan 10 éve, májusban...

Heti kedvenc

Madarak naplementében – ezüst nya..

Elkapott pillanatok: a távozó madarakat elnyeli a lemenő Nap. 

925-ös finomságú ezüstből készült medál lemenő Nappal és aranyozott madarakkal.

A nyakláncot megrendelés esetén készítem el: körülbelül 2 hét a készítési idő. 

Mérete:

* a lánc 45 cm hosszú, de kérhető más hosszúsággal is
* a medál 3 cm hosszú

 

Szállítás:
* Az ékszereket bélelt dobozban szállítom, pufi borítékban, elsőbbséggel.
* Ha szeretnél ajándékcsomagolást, akkor kérlek, azt jelezd előre.

Megnézem

NE MARADJ LE A LEGÚJABB AKCIÓKRÓL!

Nagyon ritkán küldök levelet, de azt megéri elolvasni.