Barion Pixel

1053, Budapest Kossuth Lajos utca 14-16. PART Studio az udvarban. Nyitva: H-P: 11:00-19:00, Szo: 10-14.

1053, Budapest Kossuth Lajos utca 14-16. PART Studio az udvarban
Nyitva: H-P: 11:00-19:00, Szo: 10-14.

Keresés
Close this search box.

Rendszeresen és szívesen dolgozom cégek és intézmények saját kollekcióin: marketing célokra hasznosítható (mint páldául partner-, vagy promo ajándék, sajtóajándék, kampányokat kísérő ajándék)  vagy merchandising termékek kifejlesztésén. Ezeket a Woody termékvonal fa alapanyagából tervezem, akár teljesen egyedi igényeknek eleget téve.

Mindemellett ez a termékvonal kiválóan alkalmas esküvői köszönőajándékok céljára is. Ha érdekel ez a lehetőség, keress meg bátran és beszéljünk róla!

Projektek:

Magyar Nemzeti Galéria – Frida Kahlo kiállítás

Hatalmas megtiszteltetés volt, hogy része lehettem annak a tervezői csapatnak, akik a 2018-as év legnépszerűbb kiállítására, a Frida Kahlo kiállításra terveztek kiegészítő termékeket. A speciálisan erre a kiállításra készült színes-koponyás kollekció hatalmas sikernek bizonyult. Az együttműködésről ebben a blogbejegyzésben lehet többet olvasni.

Magyar Nemzeti Galéria – Museum Shop

Két, az MNG-ben található híres magyar festményhez készítettem ékszereket a Museum shop részére. Az együttműködésről itt, a blogomban lehet bővebben olvasni.

Sziget Kollekció 2017

A Sziget Fesztivál hivatalos merchandise boltja számára készítettem exkluzív ékszerkollekciót, melyet a fesztivál ideje alatt lehetett kapni a különleges kialakítású boltban.

A projektről itt írtam részletesebben.

Tudatos Vásárlók EgyesületeMéltányos kereskedelem kampány

Boldog banán, boldog csoki és boldog kávéscsésze – ezek a kitűzők készültek a Tudatos Vásárlók Egyesülete számára, amely a méltányos kereskedelmet támogató kampányához hasznosítja a cukiságokat.

kituzok kesz

Freshka + Vadjutka szerelemgyerek

A horgolt figurákat készítő Freshka nyuszi formája és a Woody kollekció házasságából született a Freshka+Vadjutka szerelemgyerek: nyuszis nyaklánc, kitűző és fülbevaló.

kozoskoll

Mozinet Mustang c. film

A filmforgalmazó számára az Oscar-jelölt Mustang c. filmhez készítettem fülbevalókat. A filmről és az ékszerek születéséről ebben a blogbejegyzésben lehet olvasni.

mustang_mix

Amnesty International

A nemzetközi emberijogi jogvédő szervezet számára kitűzőket és fülbevalókat terveztem az Amnesty színeivel. A kiegészítők az Amnesty Magyarország online boltjában kaphatóak.

promo

Petőfi Irodalmi Múzeum

A múzeum boltja számára alternatív kokárdákat és újraértelmezett március 15-ei kitűzőket terveztem, valamint közsimert magyar költők verseihez kapcsolódó  játékos kitűzőket.

 jozsefattmix     kokarda_mix

Katona József Színház

A Katona József színház önálló boltjának terveztem kiegészítőket az Illaberek c. előadásukhoz.

illaberek

Így szerettek ők – irodalmi szerelmeskönyv 2.

A nagy sikert aratott Így szerettek ők c. könyv második kötetének borítójára terveztem és kiviteleztem az ott látható, a magyar irodalom nagyjaival díszített nyakláncot.

igyszerettek_mix

Rájátszás

A kortárs költőkből és írókból álló zenekar számára gitáros kitűzők és gyűrűk, valamint a dalszövegekből kiragadott idézetes kitűzők készültek.

jun3 jun2

Marék Veronika

Az ismert meseíró és illusztrátor Boribon és Kippkopp fuguráihoz kapcsolódó gyermekékszereket és fajátékokat terveztem. 

marekv

Save

Save

Vélemény, hozzászólás?